Άνδρος 4! Κυκλάδες 107! Λειτουργεί ξενοδοχείο αναφοράς covid-19 στ’ Αποίκια…

Με τόσο κόσμο στο νησί λογικό να αυξηθούν κατά τι τα κρούσματα. Και λογικότερο να λειτουργήσει ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί για ασθενείς covid-19. Έτσι ώστε να απομονωθούν τα ήπια κρούσματα μέχρι την αποθεραπεία τους.

Τέσσερα τα σημερινά κρούσματα στην Άνδρο και 107 στις Κυκλάδες. Αυτές είναι οι σημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ μια μέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Αναλυτικά ο ΕΟΔΥ ανέφερε τα εξής κρούσματα: Άνδρος 4, Θήρα 27, Μήλος 2, Μύκονος 27, Νάξος 32, Πάρος 2, Σύρος 9, Τήνος 4.

Οι ανακοινώσεις αυτές επιβεβαιώνουν την πορεία των προηγουμένων ημερών για την Άνδρο και τις Κυκλάδες. Η Άνδρος με τα σημερινά κρούσματα ανέβασε τον μέσο όρο κρουσμάτων κατά τις τελευταίες επτά ημέρες φτάνοντας στα 2,14 κρούσματα την μέρα.

Εν τω μεταξύ στην Άνδρο ξεκίνησε να λειτουργεί ξενοδοχείο αναφοράς για επισκέπτες που έχουν covid-19 και πρέπει να έχουν ένα χώρο ανάρρωσης. Για τον λόγο αυτό η ΓΓΠΠ νοίκιασε το κλειστό ξενοδοχείο ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ και ήδη μεταφέρθηκαν εκεί 3 ασθενείς επισκέπτες, που έχουν ήπια συμπτώματα και θα μείνουν σε απομόνωση μέχρι να θεραπευτούν.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet