Πέντε Θεσσαλονικείς εκδρομείς γράφουν...

Φίλοι του Εν Άνδρω,

Φύγαμε από το νησί σας με πολλές εντυπώσεις. Το Μπατσί ένα λιμανάκι που όλοι και όλα μιλούσαν για καλοκαίρι. Εντυπωσιακή κίνηση και διασκέδαση. Η Χώρα διαφορετική. Η πόλη απόμακρη. Οι ντόπιοι κλεισμένοι σε γυάλα. Είμαστε πέντε από Θεσσαλονίκη και τα μόνα στέκια που βρήκαμε φιλικά ήταν στο τέλος της μικρής πλατείας με το άγαλμα του Καΐρη.

Το νησί εξαιρετικό. Ενθουσιαστήκαμε με Ζόργκο και Βιτάλι. Πήγαμε Κόση και Φελλό και φάγαμε υπέροχα. Το πράσινο του νησιού δεν υπάρχει στις Κυκλάδες. Δυσκολία οι ωραίες παραλίες που είναι αναξιοποίητες. Οι δρόμοι κατέληγαν σε χωματόδρομους. Για εμάς εντάξει, για άλλους δύσκολο.

Εντυπωσιακή καθαριότητα. Οι κάδοι τακτοποιημένοι δεν ξεχείλιζαν σκουπίδια. Στην έξοδο του Φελλού και στην έξοδο του Μπατσιού σειρά από κάδους καθαρούς και άδειους σε μέρες φουλ σεζόν. Το ίδιο και στην διαδρομή. Πρέπει το νησί να είναι από τα πιο καθαρά στις Κυκλάδες. Κι έχουμε πάει σε αρκετά.

Επιλέξαμε τυχαία την Άνδρο. Φεύγουμε ευχαριστημένοι μετά από 8 μέρες παραμονής σε ξενοδοχείο έξω από το Γαύριο. Μας συνέστησαν το σάιτ σας. Μας άρεσε. Αποφασίσαμε φεύγοντας να στείλουμε εντυπώσεις από το νησί και φωτογραφίες από τα δύο μπαράκια στην Χώρα που ευχαριστηθήκαμε…

Παρέα από Θεσσαλονίκη...