Άνδρος 10! Κυκλάδες 124! Μεγάλη η αύξηση των κρουσμάτων…

Γράφαμε από χτες πως οι αριθμοί ήταν συμπιεσμένοι λόγω Κυριακής και πως περιμέναμε άνοδο για την Άνδρο και τις Κυκλάδες. Και η άνοδος ήρθε με την Άνδρο να ανεβαίνει στα 10 γνωστά κρούσματα, ενώ οι Κυκλάδες στα 124 γνωστά κρούσματα. Αναλυτικά έχουμε Ανδρος 10, Θήρα 28, Μήλος 6, Μύκονος 18, Νάξος 39, Πάρος 13, Σύρος 6, Τήνος 4.

Όπως έχουμε ήδη γράψει κάποια κρούσματα που δόθηκαν σήμερα κι ίσως και αύριο μπορεί να είναι από την μεγάλη συγκέντρωση για την Κανάρια όπου συνωστίστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι σε δύο πλατείες. Μερικοί καλοθελητές θέλησαν να «παίξουν» με την ανάγκη των προφυλάξεων και άλλοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά το όλο θέμα.

Μιλάμε για κάποιους καλοθελητές έγραψαν απαράδεκτα σχόλια τα οποία φυσικά δεν δημοσιεύθηκαν στο Εν Ανδρω. Απλά τους δείχνουμε τον σημερινό αριθμό των κρουσμάτων και την πληροφορία πως ορισμένα από αυτά τα κρούσματα είναι από συγκεκριμένη περιοχή της Χώρας.

Όσο για τον επισπεύδοντα ηγέτη-γιατρό της αντιπολίτευσης καλύτερα να έγραφε προειδοποιήσεις προφύλαξης και καραντίνας όπως πρέπει, παρά να γράφει ανοησίες για πολιτική εκμετάλλευση. Τα σημερινά νούμερα μιλούν και για την δική του ιατρική απρονοησία!... 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»