Σε πλήρη δράση η αστυνομία. Βρέθηκε ο επισκέπτης που επιτέθηκε σε κάτοικο στη Χώρα...

 

Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου

Αρκετές δεκάδες είναι τα πρόστιμα που έχει επιβεβαιώσει η αστυνομία της Άνδρου (το ΑΤ Άνδρου και ο ΑΣ Γαυρίου) σε οδηγούς παραβάτες αυτές τις μέρες της κορύφωσης της κίνησης των ΙΧ. Στην πλειοψηφία τους για παράνομο παρκάρισμα. Κυρίως στην περιοχή Χώρας, Νειμποριό, και Γιάλια από το ΑΤ Άνδρου και Γαύριο, ευθεία Αγίου Πέτρου και Μπατσί από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαυρίου. 

Συνάμα - όπως μάθαμε - η αστυνομία - μετά το σήμα του ΑΤ Άνδρου - εντόπισε τον οδηγό του νοικιασμένου αυτοκινήτου που επιτέθηκε στον Ν. Γλυνό από την Άνδρο πριν λίγες μέρες έξω από τον κινηματογράφο της Χώρας. Για το θέμα αυτό είχαμε γράψει σχετικά και είχε υπάρξει και μήνυση στο ΑΤ Άνδρου, αλλά και σχετική μαρτυρία αναγνώστη με σχόλιο στον ιστότοπο μας. Ο οδηγός του νοικιασμένου αυτοκινήτου - που έφυγε εκτός Άνδρου μετά το επεισόδιο που προκάλεσε - βρέθηκε και εκλήθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Εκ των υστέρων... υπέβαλε κι αυτός μήνυση!!!

Τέλος να σημειώσουμε πως εκτός των καθημερινών περιπολιών και των τροχονομικών ελέγχων οι λίγοι αστυνομικοί της Άνδρου διαχειρίζονται με επιτυχία και όλη την μεγάλη κίνηση που υπάρχει στο Γαύριο και γύρω από το λιμάνι. Κι αυτό γιατί το λιμενικό - αν και πολυπληθέστερο - έχει περιοριστεί από την σημερινή διοίκηση του αυστηρά στα τυπικά και εντός του περιφραγμένου τμήματος του λιμανιού και μόνο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"