ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΑΔΙΝΟΥ - ΜΕΣΑΡΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προβλήματα που υπήρξαν στην υδροδότηση Αλαδινού αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαριάς αποκαταστάθηκαν. Σχετικά με την περιοχή του Αλαδινού υπήρχε πρόβλημα σε τμήμα του αγωγού όπου ο συνεργάτης του Δήμου το αποκατέστησε. Στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαριάς οι αιτίες των προβλημάτων στην υδροδότηση αφορούν:

Αυτό που άμεσα μπορεί να γίνει και γίνεται:

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια έχοντας «δίπλα μας» όλους τους συμπολίτες μας που βλέπουν θέματα, τα οποία για δεκαετίες δεν είχαν αγγίξει οι προηγούμενες διοικήσεις -δρόμοι, αποχέτευση, ύδρευση-να ανοίγονται από την διοίκησή μας, που δεν φοβάται να έρθει αντιμέτωπη και να διαχειριστεί όλα όσα οι προηγούμενοι έκρυβαν κάτω από το χαλί.

Δυστυχώς, λυπούμαστε για τους γνωστούς - αγνώστους πολίτες του «διαδικτυακού καναπέ» που προσπαθούν να δώσουν πολιτικό ρόλο στον εαυτό τους και να κάνουν αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενοι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Δεν θα τους ακολουθήσουμε!! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κοντά στους πολίτες και μαζί με τους πολίτες για τη διαχείριση των προβλημάτων. Εσείς «οι αγανακτισμένοι» συνεχίστε να ζείτε στον αστερισμό των επομένων εκλογών. Οι πολίτες γνωρίζουν.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ