Ένα απίστευτο ατύχημα στον Άγιο Κυπριανό

Ώρα 15:20. Μεσημέρι Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023. Στη στροφή πριν τον Άγιο Κυπριανό με κατεύθυνση προς Γαύριο. Tο κόκκινο τρίγωνο που προειδοποιεί για πρόβλημα μπροστά. Κόβεις ταχύτητα. Και ανοίγεσαι προσεκτικά αριστερά. Μπροστά ένα άσπρο καινούριο μερσεντές ακινητοποιημένο. Μπροστά του όρθια καρφωμένη στην μάσκα του μια μοτοσυκλέτα τύπου κρος. Δεν πιστεύεις αυτό που βλέπεις. Το μερσεντές φρέναρε και η μάσκα του αυτοκινήτου έσπασε και γύρισε μπαίνοντας ανάμεσα στην πίσω ρόδα και στο φτερό της κρος. Με τον τρόπο αυτό η μηχανή δεν ανατράπηκε. 'Έμεινε όρθια! Και πάνω της όρθιος και ο αναβάτης!!!

Το αυτοκίνητο το οδηγούσε επισκέπτης που πήγαινε για το καράβι των 16:30. Την μοτοσυκλέτα την οδηγούσε ανδριώτης που πήγαινε στον Άγιο Κυπριανό. Είχε σταματήσει με αριστερό φλας για να στρίψει. Περίμενε να περάσουν μια σειρά αυτοκίνητα που έρχονταν από Γαύριο προς Μπατσί. Το μερσεντές πήρε την κλειστή στροφή και ο οδηγός ξαφνιάστηκε που βρήκε μπροστά την ακινητοποιημένη μηχανή στη μέση του δρόμου. Πρόλαβε να φρενάρει και να πέσει πάνω στη μηχανή σχετικά μαλακά. Τόσο ώστε να μην την ανατρέψει ή να μην την εκτοξεύσει μακριά. Έσπασε μόνο η μάσκα του αυτοκινήτου και καρφώθηκε ανάμεσα σε ρόδα και φτερό της μηχανής.

Όπως μάς εξήγησε ο ανδριώτης οδηγός "είχε άγιο"! Δεν έπαθε απολύτως τίποτα αυτό. Έμεινε όρθιος να κοιτά το αυτοκίνητο που τον είχε τρακάρει από πίσω. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο πέρα από ένα σοκ, που είχε μια κυρία, οι άλλοι ήταν σχετικά ψύχραιμοι. Προφανώς έχασαν το καράβι. Το περίεργο ήταν πως εμείς ερχόμαστε με τρία λεπτά απόσταση. Σταματήσαμε και βγάλαμε φωτογραφίες. Με το που τελειώσαμε τις φωτογραφίες και τις μαρτυρίες έφτασε και η αστυνομία από το Γαύριο απλώς για να επιτηρήσει το συμβάν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τώρα που έχουμε πια γίνει πολλοί στους δρόμους και πολλοί επισκέπτες δεν ξέρουν καλά τις στροφές και του δρόμους να προσέχουμε πολύ. Βέβαια πέρα από την προσοχή υπάρχει και η ατυχία όπως που είχε ο ανδριώτης που οδηγούσε προσεκτικά, τηρούσε τους κανονισμούς, αλλά έτυχε το απίστευτο αυτό ατύχημα. Ευτυχώς χωρίς όμως δεν υπήρξαν προβλήματα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"