Φωτιά στον δεματοποιητή της Σταυροπέδας! Εκτιμάται δολιοφθορά!

 

Φωτογραφία από την φωτιά σήμερα το πρωί.

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε στις 12:45 τη νύχτα της Τρίτης 12/9 στα δεματοποιημένα σκουπίδια του δεματοποιητή της Σταυροπέδας. Επενέβη η πυροσβεστική και η πολιτική προστασία του Δήμου Άνδρου και ανέκοψαν προς στιγμή την ένταση. Όμως ο αέρας γύρισε και φούντωσε πάλι. Ήδη αυτή τη στιγμή καίγεται ο δεματοποιητής. Εκτιμάται, λόγω της προχωρημένης ώρας πως η φωτιά είναι δολιοφθορά.

Φωτογραφία από την φωτιά νωρίς το πρωί.

Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε αμέσως κι επιχείρησε μέχρι τις πρωινές ώρες να σώσει τον δεματοποιητή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα οχήματα της παραμένουν στον χώρο σε επιφυλακή για να μην επεκταθεί η φωτιά στα γύρω χωράφια. Άνθρωποι της πολιτικής προστασίας του Δήμου Άνδρου και της πυροσβεστικής παρέμειναν όλη τη νύχτα σε επιφυλακή.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου με την υπεύθυνη. Παρέμεινε μαζί με την πυροσβεστική επιφυλακή όλη τη νύχτα για να μην εξαπλωθεί η φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει από τον δήμο επιχωμάτωση για να σταματήσει η φωτιά. Όμως τα σκουπίδια θα καίγονται από κάτω για καιρό. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δολιοφθορά στα σκουπίδια μέσα στη νύχτα. Αυτή η κατάσταση είναι χρόνια. Για τον λόγο αυτό η εκκίνηση κατασκευής ΧΥΤΥ το αμέσως επόμενο διάστημα, τώρα που κατάφερε να δημοπρατηθεί, είναι η μόνη λύση για την οριστική επίλυση των απορριμμάτων της Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»