Σφοδρή μετωπική αυτοκινήτων στην Χώρα! Μια γυναίκα νεκρή!!!

Φωτογραφία του δυστυχήματος

Σήμερα Δευτέρα 18/9 το πρωί γύρω στις 10:00 ταξί που πήγαινε για κούρσα συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα έξω από το ξενοδοχείο Παράδεισος της Χώρας με έτερο διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η οδηγός Μ.Κ 55 περίπου ετών από το Μπατσί μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Άνδρου όπου δόθηκε μάχη για τη ζωή της, αλλά στο τέλος διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ετών 45, κάτοικος Άνδρου και αυτός, δεν έπαθε κάτι. Είναι σε σοκ όμως και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άνδρου.  

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η οδηγός του ταξί κάτι έπαθε (λένε για καρδιακό) και το αυτοκίνητο της ξέφυγε και συγκρούστηκε με το διερχόμενο αυτοκίνητο που πήγαινε προς Κόρθι. Η ταχύτητα του αυτοκίνητου που πήγαινε προς Κόρθι ήταν μικρή. Στο άλλο όμως χάθηκε ο έλεγχος και η σύγκρουση ήταν μετωπική και είχε αποτέλεσμα να καταστραφούν και τα δύο αυτοκίνητα στο μπροστινό τους μέρος. Επί τόπου βρέθηκε η αστυνομία της Άνδρου και έκανε μετρήσεις για την προανάκριση του συμβάντος.  

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»