ATR: Παρά τον καιρό νέοι και παιδιά έτρεξαν και τερμάτισαν...

Ο Χρυσοβαλάντης Γριμάνιης τερματίζει με στυλ δεύτερος στα 5.000. Ήταν ο πρώτος Έλληνας και Ανδριώτης. Στην κούρσα των 5.000 ξεκίνησαν 108 αθλητές. (φωτ. Εν Άνδρω). 

Κι άλλα δύο νεαρά αγόρια τερματίζουν μετά τον Χρυσοβαλάντη (φωτ. Εν Άνδρω).

Εδώ πια έουν αρχίσει να τερματίζουν και κοπέλες. Και μάλιστα με εντυπωσιακό στιλ.. Αλλά και πολλά παιδιά τα πήγαν καλά όπως φαίνεται στην φωτογραφία (φωτ. Εν Άνδρω).

Καιρός μουντός. Κάτι σαν ψιλόβροχο μερικές στιγμές. Η πλατεία του Όρμου παρά τον καιρό είχε σχετικά κόσμο (φωτ. Εν Άνδρω).

Γύρω από  τη σημαία του ερυθρόού σταυρού οι άνθρωποι του που ήταν σε έγρήγορση για τον αγώνα. Στη μέση ο πατήρ Αντώνιο του Κορθίου και ο πατήρ Αέτιος που έφτιαξε αργότερα την περίφημη σάλτσα του Ευδόκιμου για τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο pasta-party. Σερβιρίστηκαν όπως μάθαμε αρκέτες εκατοντάδες μακαρονάδες (φωτ. Εν Άνδρω)  

Και οι πιτσιρικαρία που ετρεξε το ένα χιλίομετρο. Εδώ με τον Ρόμπερτ από την Τήνο  ζεσταίνονται για τον αγώνα. (φωτ. Εν Άνδρω).

Οι πιτσιρικάδες στην εκκίνηση του χιλιόμετρου. Παρά τον καιρό ξεκίνησαν αρκετές δεκάδες  (φωτ. Εν Άνδρω).

Βολτάροντας πριν τον τερματισμό. Το σύννεφο στο βάθος έχει καταπλακώσει του Κοχύλου (φωτ. Εν Άνδρω).

"Εν Άνδρω"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στα 1000m της πρώτης ημέρας, η πιτσιρικάδα του ΝΟΑ πήρε τις 5 από τις 6 πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα, στα αγόρια: 1ος: Νίκος Βαλμάς, 2ος: Άρης Μπίστης, 3ος: Νίκος Μαργιέτης και στα κορίτσια: 1η: Σοφία Καραουλάνη, 2η: Ελίζα Καραουλάνη.
Τι θάλασσα, τι στεριά, τα καταφέρνουν υπέροχα.