Δευτέρα αλλαγή φρουράς στο SuperFerry II - Τετάρτη αγιασμός στο νέο SyperFerry

 

Από Δευτέρα ο καπετάν Τάσσος τρέσσος αναλαμβάνει το νεο SuperFerry και ο καπετάν Θανάσης Χαλάς το SuperFerry II. Στο νέο πλοίο θα γίνει αγιασμός την Τετάρτη και θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες δρομολόγια. (Φωτο: Εν Άνδρω).

Κυριακή βράδυ (26/6) μετά το νυχτερινό τοπικό δρομολόγιο για Άνδρο ο καπετάν Τάσος Τρέσσος, μετά από 5 χρόνια πρώτος καπετάνιος, ξεμπαρκάρει από το SuperFerry II των αδελφών Στεφάνου και Δευτέρα πρωί (27/6) αναλαμβάνει πρώτος καπετάνιος στο νέο SuperFerry της ίδιας εταιρείας. Όπως έχουμε γράψει εδώ και ένα μήνα στο SuperFerry II πρώτος καπετάνιος θα αναλάβει ο 33χρόνος καπετάν Θανάσης Χαλάς. 

Το νέο SuperFerry για την ώρα συνεχίζει τις προετοιμασίες του γιατί την Τετάρτη το βράδυ στις 20:00 στο λιμάνι της Ραφήνας θα γίνει στο πλοίο αγιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αγιασμό στο νέο πλοίο της γραμμής μας θα τελέσει ο μητροπολίτης Άνδρου-Σύρου Δωρόθεος ΙΙ. Μετά το πλοίο θα μείνει στη Ραφήνα και θα ολοκληρώσει τα χαρτιά του για να μπει στη γραμμή. Όπως μας είπε ο Δημήτρης Στεφάνου αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει δρομολόγια το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κάτι που θα ξέρουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα.

"Εν Άνδρω"