Το Superferry από Μύκονο πάει… Ίο!!! Ή, άλλος για Ίο τράβηξε κι άλλος για Σαντορίνη!!!..

.

Το Patmos στα αβαθή της Ιού σήμερα τα ξημερώματα

Χθες βράδυ στις 01:30 το BlueStarPatmosέπεσε σε αβαθή στο λιμάνι της Ιού! Τα ξημερώματα η BlueStarναύλωσε από την GoldenStarτο Superferry, το οποίο έφυγε από Μύκονο για να εκτελέσει δρομολόγια της BlueStar, λόγω της απώλειας του Patmos.

Οι 205 επιβάτες του Patmos επιβιβάστηκαν στο ταχύπλοο καταμαράν Super Jet και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ίου. Αυτή τη στιγμή (ώρα 11:00) το Superferryπου θα υποκαταστήσει το Patmosδένει στην Πάρο. Mετά θα συνεχίσει για το υπόλοιπο δρομολόγιο της BlueStar!!!

Ο χρόνος απομάκρυνσης του Superferryαπό την γραμμή μας δεν είναι ακόμα γνωστός γιατί πρέπει να γίνουν οι επιθεωρήσεις στο Patmosκαι να διαπιστωθεί πάλι η αξιοπλοΐα του.

Τα δρομολόγια του Superferry στη γραμμή μας θα καλύψουν τα άλλα τρία πλοία (Θεολόγος, Andros, SuperferryII). Με δεδομένο πως η σεζόν έφτασε στο τέλος της και πως το μικρό καλοκαιράκι του Σεπτέμβρη δεν έχει τόσο μεγάλη κίνηση εύκολα συνεπάγεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα γενικά στη γραμμή μας και ειδικά στην Άνδρο.  

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ? ?? ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ SUPER FERRY ? ? KAI ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ?
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ 'Η ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Εξυπνη κινηση των αφων Στεφανου με αφορμη το ατυχες περιστατικο του ΠΑΤΜΟΣ να αποσυρουν κατα ένα μηνα γρηγοροτερα το SUPERFERRY.
για μια ακόμα φορά, εξυπνα σκεπτομενοι οι συμπατριωτες μας,αποσυρουν το πλοιο-κόσμημα του Αιγαίου και το πανε εκεί που του αξίζει, στον Πειραιά, δίπλα στα άλλα ...βασιλοβάπορα του Αιγαίου, φεύγοντας απο το θολό τοπίο της Ραφήνας.
δεν λέμε ότι δεν θα μας λείψει απο την γραμμή μας, αλλά οι αλλοπρόσαλλες επιχειρηματικές κινήσεις των εταιρειών στη Ραφήνα φέτος, εδειξαν ότι οι προοπτικές δεν είναι καλές, όσο και αν μερικοί, μιλάνε για γραμμή χρυσωρυχείο...
μια γραμμή δεν είναι για 40-50 μέρες αλλά και για αλλους 10 μηνες χειμώνα κια πολύ καλά εκαναν οι ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και εστειλαν το πλοίο τους στον πειραιά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαμαντή δυο παρατηρήσεις. Η Σαντορίνη γράφεται με η και οι τίτλοι που βάζεις στα κείμενα σου είναι...χάλια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαίρομαι για την διόρθωση. Το ότι ξεφεύγει κάπου-καπου και κάτι είναι λογικό. Για τους τίτλους που δεν είναι όλοι δικοί μου μιας και γράφουν και άλλοι αν έχεις προσέξει δεν πειράζει είναι θεμα γούστου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Διαφέρουμε στα γούστα. Δεν βλέπω κάποια παρατηρήση για την θμεταολογία. Πάλι καλά. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΤΟ SUPERFERRY ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ BLUE STAR.....
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΒΘΣΙΝΕΣΣ ΜΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
...ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ ( ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ)SUPERFERRY ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗ, ΣΑΝ ΝΑΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUS STAR FERRIERS .
EINAI ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΑΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR FERRIERS ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ-ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΙΝΙΛΑ ΤΗΣ BLUΕ STAR.
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ '' PATMOS'' KAI ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΠΛΟΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ..ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ! !