Χειμέρια τα πράγματα: Πίσω στα καθιερωμένα η γραμμή μας - Και νέο ταχύπλοο οι Στεφάνου

 images/RAFINA/rafina112.jpg

Ραφήνα 2/10 'ωρα 16:00. Όλα τα πλοία έχουν φύγει. Μένει το τελευταίο ταχύπλοο που θα φύφει αργότερα. Το λιμάνι επιστρέφει στα γνωστά δύο συμβατικά της γραμμής - πρωί-βράδυ (φωτ. Εν Άνδρω).

Καλοκαίρι τέλος. Από σήμερα (2/10) η Ραφήνα και η γραμμή μας μπαίνουν στην μακρά περίοδο χειμερινή περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου. Στο λιμάνι της Ραφήνας μειώθηκαν τα πλοία. Και η Άνδρος από τις 8/10 θα μείνει με δύο πλοία όπως είχαμε γράψει από το καλοκαίρι. Το πρωί το SuperFerryII και το απόγευμα το Θεολόγος.

 

Το λιμάνι της Ραφήνας 2/10 ώρα 14:00. Ακόμα γεμάτο με πλοία. Σε λίγο θα έχουν φύγει όλα. Και μαζί με αυτά και οι όποιες διαφορές υπήρξαν τους καλοκαιρινούς μήνες (φωτ. Εν Άνδρω).

Αλλάζουν λοιπόν όλα στη Ραφήνα. Και μαζί αλλάζουν και τα ναύλα! Οι τιμές για Άνδρο ξαναπάνε στα 19 ευρώ για τον επιβάτη και στα 40 ευρώ για το αυτοκίνητο. Έφυγε το καλοκαίρι, έφυγαν τα ταχύπλοα, έφυγαν και τιμές του καλοκαιριού και επανήλθαμε στα γνωστά…

Αναλυτικά οι αλλαγές:

(α) Το SuperRunner δεν θα συνεχίσει για Σύρο μιας και οι πλοιοκτήτες της Golden Star Ferries απέσυραν την πρόταση τους από το ΣΑΣ. Το πλοίο έφυγε για Πειραιά. Από κοντά και το SuperFerry που φεύγει σε μια εβδομάδα από την Ραφήνα για την ετήσια συντήρηση του. Να το περιμένουμε από τον καινούριο χρόνο πάλι.

(β) Το Andros έφυγε χτες για Πειραιά ναυλωμένο από την Blue Star στη γραμμή Σύρου-Τήνου-Μυκόνου. Και βεβαίως τόσο το Tera Jet όσο και το Paros Jet ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές διαδρομές τους και έφυγαν κι αυτά σήμερα για Πειραιά.

(γ) Οι τιμές επέστρεψαν στα προηγούμενα επίπεδα. Η συζήτηση γι’ αυτές θα επιστρέψει στο τραπέζι όταν εμφανιστούν πάλι τα ταχύπλοα.

Εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά

Τι θα γίνει τη νέα χρονιά κανείς δεν ξέρει. Το λιμάνι της Ραφήνας έχει θεωρητικά 7 θέσεις. Οι τρεις εταιρείες, Fast Ferries, Golden Star Ferries και Sea Jet, ζητούν 9!!! Για τρία πλοία ζητά η FastFerries! Για τρία πλοία η Sea Jet! Και για τρία πλοία η Golden Star Ferries! Ας αφήσουμε στην άκρη τα δρομολόγια που όλοι ζητούν να φεύγουν μέσα σε μια ώρα!!! Αν δεν συνεννοηθούν θα «βουλιάξει» το λιμάνι!!! Τι γίνει στο λιμάνι κανείς δεν ξέρει. Τι θα κάνει το ΣΑΣ και το υπουργείο; Κανείς πάλι δεν ξέρει. Τι θα κάνει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας. Κι εδώ κανείς δεν ξέρει. Άλλωστε όλοι αυτοί δεν ήξεραν και εφέτος τι έκαναν. Γιατί να ξέρουν για του χρόνου;

Όλας οι συζητήσεις μέχρι στιγμής για τις θέσεις και τα πλοία είναι στον αέρα. Κάποιοι ζητούν να φύγει το Tera από την Ραφήνα. Κάτι που η Sea Jet δεν το συζητά μετά από την εφετινή παρουσία του. Η Sea Jet θα βάλει νέο ταχύπλοο, το Champion, στη σήμερα γνωστή διαδρομή της μέχρι Σαντορίνη. Αλλά θέλει και ένα ακόμα τοπικό για Άνδρο. Το οποίο όμως αν έρθει σε κάποια συνεννόηση ίσως να μην το βάλει. Ή, μπορεί να το βάλει μετά τις 8:15’...

Και νέο ταχύπλοο οι Στεφάνου

Και μέσα σε όλα αυτά «σκάει» και η είδηση πως οι Στεφάνου ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του ταχυπλόου τους αγόρασαν (ή αγοράζουν) νέο ταχύπλοο με 300-350 θέσεις μόνο για επιβάτες!!! Που θα το δρομολογήσουν άγνωστο. Mερικοί λένε ενδκοκυκλαδικά. Κάποιοι είπαν τοπικό για Άνδρο. Κανείς δεν ξέρει…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Περιμεντε εσεις ζαβαντριωτες το Μυκονος η οποιο αλλο φερει η μπλου για 3 μηνες το καλοκαιρι αντε. Και ενα την ανοιξη δωρο. Παραπανω δεν θα το δειτε στη γραμμη....

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αποδρομολογηση τον χειμωνα ειναι αναγκαιο κακο! Η κινηση πεφτει στο μηδεν και ολο και κατι κινειται τα Σαββατοκυριακα ! Αν αλλαξουν μαλιστα τα δρομολογια της Παρασκευης και της επιστροφης της Κυριακης,προς καλυτερη ωρα,οπως εγινε πριν τρια χρονια με το SUPERFERR II, που εφευγε,τελευταιο δρομολογιο απο την Ανδρο στις 6 το απογευμα,ειχαν χρονο αρκετοι περισσοτεροι,να ερχονται στο νησι και τον χειμωνα !
Ολοι αναρωτιουνται,γιατι, με την ταυτοχρονη αποδρομολογηση του χειμωνα,δεν μετατοπιζουν και τα δυο πλοια κατα μια ωρα τουλαχιστον,την αναχωρηση τους,ωστε να ανοιξει η δυνατοτητα να ερθουν και να κινηθουν πολλλοι περισοτεροι οι επισκεπτες του τριημερου Παρασκευης-Σαββατου- Κυρικαης ? ?
Θα κερδισουν πρωτα και κυρια τα ιδια τα πλοια και μετα συνολικα η οικονομια του νησιου μας και επιτελους αυτος ο Δημος,οι τοπικοι μας φορεις,οι καθε ειδους επαγγελματιες,θα επρεπαν ,να ειχαν ηδη παρεμβει στις εταιρειες,για ενα κοινο αιτημα,επ ωφελεια,τελικα ολων μας !
Ποτε δεν ειναι αργα,ας γινει σγμερα κιολας,ωστε απο την επομενη Παρασκευη,να φευγει το ΘΕΟΛΟΓΟΣ απο την Ραφηνα στις 6:30 μ.μ και την Κυριακη απο την Ανδρο το τελευταιο δρομολογιο του SUPERFERRY II να ειναι στις 6:15 μ.μ, ωστε ολοι εγκαιρως να το μαθουν και να προγραμματισουν σε καθε Παρασκευοσαββατοκυριακο,να ειναι στο νησι ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΩΣΤΕ Ν ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ 1.30 Μ.Μ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΩΣΤΕ Ν ΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΩΡΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥς ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΗΜΕΡΟΥ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ? ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ( ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ) ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''BLUE STAR & ΗΕLLENIC SEA WAYS '' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΟΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΠΛΟΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ Ή ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΞΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 1,5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΤΩΝ 2 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ? ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ - ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ - ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ? ?...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΛΟΓΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ! !
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ! !
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφου λένε ότι δεν βγαίνουν και μπαίνου μέσα οι αξιοτιμοι κυριοι Στεφάνου και Παναγιωτακης, γιατί δεν πανε τα πλοια τους απο τον Πειραιά, ώστε να αφησουν την γραμμή μας ελεύθερη απο θέμα ώρας δρομολογησης πλοίου αλλης εταιρείας ? ?
Φτάνει πιά το δούλεμα που μας κάνουν τόσα χρόνια με αποκορύφωμα αυτό που ζούμε τώρα απο την 1/10/2017, που ξαναγύρισαν τα εισητηρια τους σε 19 ευρώ και 42 για το Ι.Χ, μια και ο κύριος Ηλιόπουλος αποσύρθηκε για τον χειμώνα και δεν έχουν μπροστά τους τα πλοία της SEA JET ! !
Εξάλλου η BLUE STAR FERRIERS θα φέρει βαπόρι το καλοκαίρι στην Ραφήνα, με το σινιάλο της ή ακόμη κια με το σινιάλο της άλλης ( πλέον 0 δικής της εταιρείας HELLENIC SEA WAYS και το πλοίο της ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ.
Δεν έχουμε αναγκη λοιπόν κανέναν ...που να μας κοροιδεύει, όπως τώρα απο την 1/10/2017 αξιότιμοι κύριοι Στεφάνου και Παναγιωτάκη !

This comment was minimized by the moderator on the site

Σαν Ανδρος και Ανδριωτες να παρακαλεσουμε τον κ Ηλιοπουλο να βρει και να βαλει πλοιο στην γραμμη, αλλα απ οτι καταλαβαινω το ταχυπλοο του κ Ηλιοπουλου δεν εκανε μονο καλο στην Ανδρο αλλα και στα αλλα νησια των Κυκλαδων με τα μειωμενα εισιτηρια, που στην συνεχεια εκ των πραγματων και οι αλλοι κολοσοι !!! εφοπλιστες ακολουθησαν γιατι εβλεπαν οτι χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους. Να δημιουργηθει ενα Πανκυκλαδικο κινημα υπερ του κ Ηλιοοπουλου με την υποσχεση μας οτι για τις μετακινησεις μας θα χρησιμοποιουμε μονο το/τα δικα του πλοια μεχρι οι αλλοι δυο να τα παρουν απο την γραμμη και να τα κανουν ψαραδικα γιατι μαλλον αδεια θα πηγαινοερχονται

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο σχολιαστής απο την ΑΝΔΡΟ κυριε Μπασαντή επανερχεται στο δικαιο και λογικοτατο αιτημα της μετακυλισης κατα μία ωρα των δρομολογιων τα Σαββατοκυριακα απο την Ραφήνα και την Ανδρο, που θα εξυπηρετεί συνολικά και τα τρία νησιά μας.
Εσείς προ μηνός κύριε Μπασαντη, ειχατε γραψει ποσωπικα, σε σχόλιο ανάλογο, ότι θα ασχοληθειτε με το αιτημα αυτό, γραφοντας ενα κεντρικό σας αρθρο, που απο την στιγμη, που είναι ολοφανερο, ότι θα εχει θετικα αποτελεσματα, θα πρέπει να γίνει απο πλευράς κυρίων ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΘΕΟΛΟΓΟΥ πλέον αποδεκτό ! !
Κύριε Μπασαντή ολοι μαζί να καταλαβουν , ότι δεν μπορούν να παιζουν στις πλάτες μας....''καρσιλαμα'' οι δύο αυτοί κύριοι...γιατί τότε δεν θα τους φταίει ούτε ο κάθε υπουργός, ούτε η κάθε κυβέρνηση, ούτε το ΣΑΣ....και πολύ περισσότερο ο κύριος ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος φρονίμως πορευόμενος, ακούει και πιάνει τον σφυγμό των κατοίκων των νησιών ! !
Ετσι είχε φέτος εντυπωσιακά αποτελέσματα, πόσο μάλλον εαν προχωρήσει κια σε δρομολόγηση του AQUA JEWEL και τον χειμώνα ....αν φυσικά μπορεί ν ακαλύψει την υποχρέωση εξυπηρετησης της αγονης γραμμής. τι επιτυχία και μέσα στον χειμώνα θα είχε ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραια μας ...μπηκε ο χειμωνας κυριοι ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ...ολοι εμεις οι μονιμοι κατοικοι, εχουμε λεφτα, σε σχεση με τους τουριστες και θα πληρωνουμε τωρα 19 ευρω και 42 το αυτοκινητο ? ?
Απο την αλλη ,ακομα μια καταστροφικη πολιτικη για τα νησια μας, με το να μην μετακειλειτε κατα μια ωρα το απογευματινο δρομολογιο της Παρασκευης του ΘΕΟΛΟΓΟΣ απο Ραφηνα, ωστε να φευγει 18:30 ,για να προλαβαινουν οι επισκεπτες του τριημερου να ερχονται στα νησια και επιπλεον το αντιστοιχο την Κυριακη, με την τελευται αναχωρηση του SUPERFERRY II ,τουλαχιστον στις 17:45 απο την Ανδρο.
Μια μετατοπιση κατα μιω ωρα, των δυο αυτων δρομολογιων,που θα δωσουν μια νασα παραπανω στα νησια μας.
Δεν χρειαζεται και παραπανω επεξηγηση για αυτο το δικαιο αιτημα μας κυριοι ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΠΑΝΓΙΩΤΑΚΗ .
Δηλαδη τι θελετε αλλο να σα πουμε γι αυτο το θεμα ? ?
Η μηπως να ελπιζουμε στον κυριο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ,ποιυ ψαχνει βαπορι και για τον χειμωνα ? ...και τοτε οταν παλι τον δειτε μπροστα σας,να αλλαξετε δρομολογια και τιμες ? ?
Τετοια απαξιωση ,να εισαστε σιγουροι οτι θα την βρειτε συντομα μπροστα σας,εαν συνεχισετε με αυτα τα ....επιχειρηματικα μυαλα

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι όλοι (διαγράφονται δύο λέξεις) ...,δηλαδή από εδώ και περά ο ινδιάνος Ανδριώτης θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλης του ,για μια μετακίνηση του Σαββατοκύριακου για να οικονομανε οι πατριώτες του (διαγράφονται δύολέξεις) ? γιατί αφοί Στεφάνου σαν πατριώτες που είσαστε και αγαπάτε τον τόπο σας δεν βγαίνετε με τις καλοκαιρινές τιμές και το χειμώνα? Όλα τα βλέπετε για την κονόμα , θα είχατε όλους τους Ανδριωτες-Πατριώτες που σας υποστηρίζουμε μαζί σας ,τώρα όμως μας διαχωρίζετε σε πελάτες να τους ποιούμε το αίμα , γιατί δεν οικονομάμε τόσα όσα το καλοκαίρι ,και γιατί ο Ηλιόπουλος τώρα δεν είναι στα πόδια μας , (διαγράφονται τρεις λέξεις)!!!!!!!!!!!!!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro