Τo... "πάρτυ" της Ραφήνας! Δύο ακόμα συμβατικά δηλώθηκαν για Άνδρο!

 


Από τον επόμενο χειμώνα, πολλά πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν στο ήδη κορεσμένο λιμάνι της Ραφήνας, την Άνδρο, τις Κυκλάδες και την ακτοπλοΐα γενικότερα.

Το «Νήσος Χίος» της  Hellenic Seaways.

Ο ανηλεής ανταγωνισμός των εταιριών, φέρνει και άλλα πλοία στο δεύτερο λιμάνι της Αττικής, ενώ στην γραμμή της Άνδρου, προσθέτονται δυο ακόμα μεγάλα συμβατικά βαπόρια: Το «Νήσος Χίος» της  Hellenic Seaways και το «AqouaBlue» της SeaJet.

Tο «Aqoua Blue» της SeaJet.

Σύμφωνα με τις αιτήσεις δρομολόγησης στο ΣΑΣ, που ισχύουν από 1.11.2018 έως 31.10 2019, το πρώτο θα εκτελεί την γραμμή Ραφήνα, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ιός , Σαντορίνη και το δεύτερο, Ραφήνα, Άνδρος, Τήνος ,Μύκονος.

Άρα τα συμβατικά πλοία από πέντε (2 της Golden Star Ferries και 3 της Fast Ferries) γίνονται επτά και στον ανταγωνισμό της Άνδρου, προστίθενται δυο ακόμα εταιρίες! Μαζί με τα ταχύπλοα που θα έχουν αφετηρία την Ραφήνα, τα πλοία είναι όλα μαζί… 13.

Το… πάρτι της Ραφήνας θα κορυφωθεί το καλοκαίρι. Μένει να δούμε πόσα από αυτά που έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν και τον χειμώνα να εξυπηρετούν την Άνδρο και τα υπόλοιπα κυκλαδονησια… θα παραμείνουν! Ίδωμεν...

X.