Στην Άνδρο την Μ. Εβδομάδα το SuperRunner. Ξεκινάει και το SuperFerry.

 

(α) Ξεκινάει την Μ. Τετάρτη ετα φετινά καλοκαιρινά του δρομολόγια από Ραφήνα προς Κυκλάδες, το ταχύπλοο «Superrunner» της Golden Star Ferries. Την Μ. Πέμπτη και την Μ. Παρασκευή θα πιασει και Άνδρο.

Συγκεκριμένα στο λιμάνι του Γαυρίου, θα το δούμε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης και της Μ. Παρασκευής και το πρωί του Μ. Σαββάτου. Στη συνέχεια από τις 9 έως τις 15 Απριλίου, το πλοίο θα περνάει από την Άνδρο κάθε μέρα εκτός Δευτέρας, επιστρέφοντας στη Ραφήνα από την Μύκονο.

Από τον Μάιο και μετά στον πίνακα των δρομολογίων του φαίνεται ότι θα προσεγγίζει στην Τήνο, την Πάρο, την Μύκονο και την Θήρα.

(β) Ξεκινάει την Μ. Τετάρτη 4/4 και το SuperFerry στις 17:10. Την Μ. Πέμπτη το Superferry II και το Superferry θα κάνουν διπλά δρομολόγια, ένα πρωινο κι ένα απογευματινό (Superferyy II 07:50 & 17:10 - Superferry 08:25 & 18:00).  

Την Τεταρτη 11/4 το Superferry II φεύγει και πάει για συντηρηση στο Πέραμα. Και στη θέση του στο πρωινό δρομολόγιο αναλαμβάνει το νέο Superferry μέχρι την επιστροφή του. Με τα διπλά δρομολόγια της Golden Star Ferries και τα κλασικά της Fast Ferries συν το SuperRunner η Άνδρος είναι εντελώς καλυμένη για την επιβατική κίνηση του Πάσχα.  

 Αναλυτικά τα δρομολόγια  του ταχύπλοου προς και από την Άνδρο.

Χ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet