Επέστρεψαν και οι τελευταίοι: "διάλειμμα τέλος, τα κεφάλια μέσα..."

 Κι όμως ηταν ακόμα αρκετοί στο νησί αυτές τις μέρες. Μερικοί μάλιστα πιστοί της Άνδρου έμειναν μέχρι την τελευταία μέρα των πασχαλινών διακοπών, που ήταν σήμερα Κυριακή 15/4. Στη Χωρα μέχρι σήμερα υπήρχαν ακόμα οι Αθηναίοι/Ανδριώτες της περιοχής. Στο Γαύριο λιγότεροι. Όμως υπληρχαν. Το Μπατσί, ένας εντελώς τουριστικός προορισμός, είχε κλείσει προ ημερών. Τέλος ήταν και ορισμένοι από το Κόρθι. Έτσι σήμερα το απομεσήμερο το Superferry μάζεψε τους τελευταίους: 450 επιβάτες και τα 120 αυτοκίνητα και σάλπαρε... (φωτ. Εν Άνδρω).

 

 Τέλειωσαν οι πασχαλινές διακοπές. Τα κεφάλια μέσα από αύριο. Μέχρι το επόμενο στάσιμο. Την Πρωτομαγιά και του Αγίου Πνεύματος. Έφυγε, λοιπόν το τελευταίο κύμα επισκεπτών από Άνδρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Μπορεί η Τήνος να είχε περισσότερους αποχωρούντες (610) σε σχέση με την Άνδρο (450). Όμως στα αυτοκίνητα η Άνδρος ήταν αυτή που γέμισε στο τέλος πάλι το γκαράζ (120 αυτοκίνητα). Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία που δεν έχει σχεση με τον σύνβτομο απολογισμό που κάνουμε εδώ με το τέλος της σύντομης αυτής περιόδου (φωτ. Εν Άνδρω).

 Λογικό μετά ταύτα για να μπουν όλα τα ΙΧ συν τα φορτηγά να υπάρξει μια σχετική καθυστέρηση. Παρόλα αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η περίοδος ολοκληρώθηκε. Ας προετοιματούμε για την επόμενη. Με περισσότερο επαγγελματισμό και καλύτερη προετοιμασία (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet