Μετά την απόφαση του ΣΑΣ αλλάζουν ρότα οι αδελφοί Στεφάνου

 

Από την εταιρεία Golden Star Ferries διαμηνύθηκε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για την δρομολόγηση των δύο ταχύπλοων της Superspeed και Supercraft στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Σύρος επειδή η ώρα που προτείνει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (η εταιρία είχε ζητήσει αναχώρηση στις 7 π.μ. και το ΣΑΣ αποφάσισε στις 10 π.μ.) δεν είναι λογική.

Η εταιρεία Golden Star Ferries θεωρεί ότι το υπουργείο Ναυτιλίας και το ΣΑΣ λειτουργούν τιμωρητικά προς την εταιρία, επιβάλλοντας λάθος ώρα αναχώρησης.

Έτσι η Golden Star Ferries κατάθεσε νέα επίσημη προς για έκτακτη δρομολόγηση των Superspeed και Supercraft στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σποράδες από 15 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου. Στην επιστολή της αναφέρει επίσης ότι για την εν λόγω σύνδεση υπήρξε «έντονη απαίτηση» του Δημάρχου» Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα μια φορά η στάση που θα κρατήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο νέο αίτημα της εταιρίας…

Χ.