Αναμένουμε καλοκαιρινή σύνδεση Άνδρου-Σύρου και Σποράδων-Κυκλάδων!

 

Aqua Blue: πιθανό πλοίο για το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκης - Σποράδων - Κυκλάδων, που θα φτάνει Σύρο και θα περνά από Άνδρο, μάλλον δύο φορές την εβδομάδα.

Τελικά ο υπουργός Ναυτιλίας δεν πήγε στο αναπτυξιακό συνέδριο της Σύρου. Όμως πήγε ο υφυπουργός με αρκετές υποσχέσεις για νέα δρομολόγια για Σύρο, ένα εκ των οποίων αναφέρεται και στη σύνδεση Άνδρου-Σύρου - μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιός μίλησε για δρομολόγια που θα συνδέουν την Σύρο με την Ραφήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη κατά την θερινή περίοδο.

Από όλα όσα λέγονται και γράφονται (σύνδεση Σύρου με Ραφήνα – μέσω Άνδρου – με το NaxosJet κλπ) κρατάμε την πιθανότητα να προχωρήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Σποράδων-Κυκλάδων (ως άγονη γραμμή) που θα περνά και από Άνδρο (μια ή δύο φορές την εβδομάδα), θα φτάνει Σύρο και θα συνεχίζει.

Είναι προφανές πως στο αναπτυξιακό συνέδριο της Σύρου κυοφορούνται εξελίξεις. Κάποιες εκ των οποίων θα έχουν αναφορά και την Άνδρο. Ήδη στο Διαύγεια υπάρχει ανακοίνωση για το νέο δρομολόγιο. Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και φυσικα οι γραμμές με επιδότηση -όπως αυτή από Θεσσαλονίκη για Κυκλάδες- δίνονται στους "γνωστούς" μας, οι οποίοι και υποστηρίζονται απο μεγαλοστέλεχος της παρούσας Κυβέρνησης. Οι υπόλοιποι που πληρώνουν φόρους στο κράτος, συνεισφέρουν στο ΝΑΤ και επωμίζονται γενικότερα όλα τα βάρη που επωμίζεται μια Ελληνική επιχείρηση ας βρούν την τύχη μόνοι τους.. Ο νοών νοείτω!