"Προμηθευτική" τέρμα!.... Τώρα και επισήμως "Μασούτης"...

Η Προμηθευτική ήρθε στην Άνδρο κι έφερε τα πάνω κάτω στο λιανεμπόριο μέσα σε ένα χρόνο. Οι ανακατατάξεις ήταν μεγάλες. Μεγάλη πτώση των τιμών σούπε-μάρκετ. Μεγάλες αλλαγές στο πλήθος των προϊόντων σούπερ=μάρκετ. Ανακατάξεις και στον χάρτη των λιανεμπόρων. Κάποιοι άντεξαν (ΑΒ Βσιλόπουλος/Βρεττός, Μιχάλης Μενδρινός/EXPRESS κλπ), άλλοι όχι (Γονέος). Και ξαφνικά εφέτος η μεγάλη βορειοελλαδική εταιρεία Μασούτης εξαγόρασε την Προμηθευτική. Πριν λίγες μέρες το deal που έγινε στην αρχή του καλοκαιριού πήρε το ΟΚ από την επιτροπή ανταγωνισμού. Έτσι, προχτές ήρθαν οι νέες ταμπέλες. Εδώ αλλάζουν οι ταμπέλες στο κεντρικό κατάστημα της Χώρας. Τεχνίτες έχουν κατεβάσει την παλιά ταμπέλα και στερεώνουν την καινούρια... (φωτ. Εν Άνδρω).

Η αλλαγή ταμπέλας έχει ολοκληρωθεί πια στο μεγάλο κατάστημα της Χώρας. Και με ταμπέλα πια η Προμηθευτική απήλθε και επήλθε ο Μασούτης. Η μεγάλη βορειοελλαδίτικη αλυσίδα βρέθηκε να έχει τρια καταστήματα στην Άνδρο που μέχρι πρότινος ανήκαν στην Προμηθευτική. Το τι σημαίνει αυτό μένει να το δούμε... (φωτ. Εν Άνδρω).

Νωρίτερα είχε αλλάξει και η ταμπέλα και στο κατάστημα στο Γαύριο. Είχε "κατέβει" η Προμηθευτική κι είχε "ανέβει" ο Μασούτης. Αλλαγές λοιπόν και στο κατάστημα του λιμανιού του νησιού... (φωτ. Γιαννούλης Πέτσας)

Το λιανεμπόριο αλλάζει συνεχώς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Γίνονται μεγάλες συγχωνεύσεις και ανακατατάξεις. Και αυτές καταγράφονται και στην Άνδρο. Για την ώρα το μόνο που έχει ακουστεί - χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - είναι το ενδιαφέρον του Βρεττού για κάποια ακίνητα του Γονέου. Κι  ακούγεται πως ο Μιχάλης Μενδρινός που άντεξε πέρσι και πάει καλά εφέτος θέλει να κάνει την επόμενη κίνηση. Κάτι που δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι και σχέδια στο νησί. Στο θέμα αυτό, όμως, θα επανέλθουμε πάλι τον Σεπτέμβριο όταν θα γίνουν οι απολογισμοί του καλοκαιριού και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Όλα δείχνουν πως πολλά έχουν αρχίσει να κινούνται στην αγορά της Άνδρου... (φωτ. Γιαννούλης Πέτσας).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"