Η ΣΑΡΙΖΑ απαντά στο δημοσίευμα του ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Κύριε Μπασαντή καλησπέρα,
Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, σας επισυνάπτω δελτίο τύπου της εταιρίας "ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ", εκ μέρους του κ. Μ. Βουτσινά, προκειμένου να αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα σας, ως απάντηση στο δημοσίευμά σας της 21/9/19. Είμαι στη διάθεσή σας να επικοινωνήσουμε σχετικά και σας ευχαριστώ για την συνδρομή σας.
Κατερίνα Παυλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ"

Η εταιρία, σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που προέκυψαν μετά την «Προσωρινή  Διακοπή   Άδειας   Λειτουργίας,   Μονάδας  Παραγωγής   και  Εμφιάλωσης  Ύδατος,  στην   Άνδρο- ΣΑΡΙΖΑ», με συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης έναντι του καταναλωτικού της κοινού, ιδιαίτερα καθώς το θέμα αυτό συσχετίζεται με την έννοια της Δημόσιας υγείας, ενημερώνει για την παρακάτω υφιστάμενη πραγματική κατάσταση:

Τα συμβάντα οφείλονταν σε παροδικό πρόβλημα της διαδικασίας, με δεδομένο ότι αφορούν μόνο στην βελτιστοποίηση ορισμένων εγκαταστάσεων/εξοπλισμού και αναβάθμιση των χώρων λειτουργίας του εργοστασίου. Στις υποδείξεις της Αρμόδιας Αρχής, η εταιρία δεσμεύεται, με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό της, να υλοποιήσει άμεσα τις τεχνικές βελτιώσεις που απαιτούνται.

Πάντως, πέρα από τα παραπάνω, η εταιρία, η οποία από το 2011 επανέκαμψε με δυναμική και στόχο να γνωρίσει στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό την μοναδική ποιότητα αυτού του Κυκλαδίτικου νερού, τόσο γνωστού για τις ξεχωριστές ιδιότητές του από τα πολύ παλιά χρόνια, σκοπεύει να συνεχίσει την λειτουργία της, προστατεύοντας και τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας των Ανδριωτών που απασχολούνται σ’ αυτή, αλλά και την προγραμματισμένη αύξηση θέσεων εργασίας με την αντίστοιχη αναμενόμενη διεύρυνση της παραγωγής και διάθεσης του τοπικού προϊόντος, τιμώντας ταυτόχρονα και την δυνατή φήμη της ετικέτας της.  

Με βάση αυτή την πολιτική, η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε συνεργασία και στη διάθεση του συνόλου των κρατικών φορέων ελέγχου, όπως επιβάλλουν η εθνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Με εκτίμηση

Για την ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΕ