Υπάρχει και τρίτος στην αγορά μπετόν της Άνδρου…

 

Προσεκτικά καλυμμένο με πέτρινο τοίχο και φυτά το εργοτάξιο του Γ. Μαμάη στον Κάμπο Γαυρίου. 

Ο Γιώργος Μαμάης είναι επιχειρηματίας και έχει μάντρα οικοδομικών υλικών και σιλό μπετού στον Κάμπο Γαυρίου. Με αφορμή όλο αυτόν το θόρυβο που υπήρξε σχετικά με το σιλό της επιχείρησης Βαλμά στο Γαύριο και τα δημοσιεύματα για τις μπετονιέρες των άλλων επιχειρήσεων πήρε τηλέφωνο λέγοντας πως καλώς γράψαμε για τις άλλες δύο οικοδομικές επιχειρήσεις όμως υπάρχει και αυτός στο νησί μας κι ίσως να πρέπει να γράψουμε και για την δική του επιχείρηση.

Πίσω από τα δέντρα, τις καλαμιές και το πέτρινο γραφείο είναι οι μπετονιέρες...

Η παρατήρηση του ήταν σωστή και έτσι ζητήσαμε να βοηθήσει μιλώντας για την δράσης του ώστε να εξισορροπηθούν οι εντυπώσεις και να δώσει κι αυτός από την μεριά του εικόνες από την δραστηριότητα του στο Γαύριο και στην Άνδρο. 

Και πιο πίσω κάτω από έναν πέτρινο τοίχο η αποθήκη και το σιλό του μπετού.

Ο κ. Γ. Μαμάης ευγενέστατος το δέχτηκε και σε λίγες μέρες έστειλε μια σειρά φωτογραφίες και αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η επιχείρηση μπετόν ξεκίνησε από το 2005. Όμως σαν εργολάβος στις κατασκευές ξεκίνησε με τον πατέρα του και ήταν παρών νεαρός στην κατασκευή του Τουρλίτη του 1994. 

Ιδιωτικό έργο στη βόρεια Άνδρο...

Έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια σε πάρα πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα: από την βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Αμόλοχο στη δεκαετία του 1980 μέχρι το λιμάνι του Γαυρίου στη δεκαετία του 1990. Έχει κάνει από το δίκτυο ύδρευσης στο Απροβάτου και την αποχέτευση στους Ανεμόμυλους και στο Κοχύλου μέχρι και τον δρόμο Βουρκωτής-Άρνης. Σήμερα καλύπτει ένα μικρό σχετικά μέρος της παραγωγής μπετού στο βόρειο τμήμα της Άνδρου.

Τον ακούσαμε με προσοχή. Και μεταφέρουμε εδώ αυτά που είπε δίνοντας - από τις στήλες μας - και την δική του εικόνα στα επιχειρηματικά και κατασκευαστικά δρώμενα του νησιού μας.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet