Airbnb: Τιμές-σοκ στην Άνδρο. Βίλα με 10 το κρεβάτι!  

  

Η Άνδρος φέτος το καλοκαίρι, αναδεικνύεται ιδανικός και άκρως προνομιούχος προορισμός  διακοπών! Εκτός από την ανυπέρβλητη ομορφιά της, την κοντινή απόσταση, τις μαγευτικές παραλίες της, τον πολιτισμό και την γραφικότητα της, μέσω του Airbnb, πρωταγωνιστεί στον οικονομικό ανταγωνισμό ανάμεσα στα υπόλοιπα κυκλαδονησια!

Εν όψει της θερινής περιόδου σε όλες τις ιστοσελίδες του Airbnb, έχουν ήδη αναρτηθεί προσφορές για εξοχικά, βίλες, διαμερίσματα η συγκροτήματα που διατίθενται για βραχυπρόθεσμη μίσθωση. Ανάμεσα στις προσφορές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ευκαιρίες, όπως ολόκληρες βίλες με ημερήσια τιμή… 10e το κρεβάτι!

Σε περιοχές όπως το Μπατσί, το Γαύριο, το Κόρθι, ή, μέσα στη Χώρα, υπάρχουν από εμβληματικά νεοκλασικά ή νεόδμητες καλοκαιρινές κατοικίες που προορίζονται για οικογένειες η μεγάλες παρέες με ημερησία μίσθωση, 30, 35, 45 η και 50e.

Φυσικά στη λίστα των καταλυμάτων ανακαλύπτει κανείς και πιο ακριβά σπίτια. Ωστόσο την εποχή του κορωνοΙού, με τους περισσότερους να αναζητούν οικονομικές λύσεις για τις διακοπές τους η Άνδρος που αφουγκράζεται την κατάσταση προσαρμόστηκε έγκαιρα στη νέα πραγματικότητα.

Σ.Δ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝAI 10E, AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ...