Καλοκαιρία με έκτακτα τοπικά για Άνδρο

 

Η συνεχιζόμενη καλοκαιρία και οι προβλεπόμενες  θερμοκρασίες - πάνω του κανονικού - της εποχής για το προσεχές Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου οδήγησαν την Golden Star να βάλει δύο έκτακτα τοπικά δρομολόγια για Άνδρο. Στόχος να παρακινηθούν περισσότεροι επισκέπτες και παραθεριστές για μια εξόρμηση στην Άνδρο. Από την ΕΜΥ προβλέπονται εξαιρετικές καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο και στην χώρα.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 2 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το πλοίο αναχωρεί για Άνδρο σε τοπικό δρομολόγιο στις 19:00 και επιστροφή στη Ραφήνα 21:30. Με το τρόπο αυτόν μπορούν παραθεριστές και επισκέπτες να ξεκινήσουν αργότερα την Παρασκευή (19:00) για Άνδρο και να κερδίσουν όλη την Κυριακή μιας και η επιστροφή είναι και αυτή αργά (21:30).

Να σημειώσουμε ακόμα πως η ασφάλεια των πλοίων της γραμμής είναι αποδεδειγμένη καθώς δεν έχει υπάρξει κρούσμα στα πληρώματα των πλοίων όλο το καλοκαίρι. Και με δεδομένο πως η κίνηση και για τα τρία πλοία της γραμμής μας δείχνει πως ακόμα κρατάε γίνεται ακόμα μια προσπάθεια για να έχει το νησί κόσμο και αυτό το Σαββατοκύριακο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"