ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/3. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΟΥΝ...

Ταξιδεύουν πάλι την Τετάρτη 23/3 κανονικά τα καράβια. Το κύμα της κακοκαιρίας κορυφώθηκε το βράδι της Τρίτης 22/3 και έπεσε. Έτσι, τα καράβια μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στα δρομολόγια τους.

Το ότι κάποιοι μάλλον κακόπιστοι επιτίθενται διαρκώς στους ακτοπλόους και στην ακτοπλοΐα για μια μέρα απουσίας ή για ένα δρομολόγιο που συγχωνεύτηκε σε μια περίοδο που το νησί έχει τρία πλοία ημερησίως με ελάχιστη επιβατική κίνηση και δύο μήνες με συνεχείς κακοκαιρίες απλώς δείχνει την αδυναμία μερικών να δουν τα θετικά δύο αξιόπιστών εταιρειών με καλά πλοία που εξυπηρετούν την γραμμή μας.

Αυτά τα λίγα ως απάντηση σε επιθετικά σχόλια που γράφτηκαν στο σάιτ και ζητούσαν μέχρι και επέμβαση εισαγγελέα και πρόστιμα γιατί οι καπετάνιοι εκτίμησαν πως τον καιρό και δεν έκαναν δρομολόγιο. Και είναι κρίμα ένα νησί που έχει βιώσει τραγικά ναυάγια από αναχωρήσεις με κακό καιρό να αγνοούν οι καπετάνιοι του καφενείου τους πραγματικούς καπετάνιους της γέφυρας που έκριναν όπως έκριναν. Γιατί σε τελική ανάλυση την ευθύνη της ζωής και της περιουσίας αυτών που μεταφέρουν την έχουν οι καπετάνιοι της γέφυρας κι όχι οι επιβάτες ή οι πλοίαρχοι του καφενείου...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"