Σφραγίστηκε και το μπαρ στις Αποθήκες! Αξιοσημείωτη η δήλωση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης...

Η ΑΑΔΕ σφράγισε σήμερα Δευτέρα 14/8 το μεσημέρι και το μπιτς-μπαρ στις Αποθήκες. Είναι η τέταρτη επιχείρηση που σφραγίζετε σε 3 μέρες για φορολογικές παραβάσεις στην Άνδρο από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ. Οι ελεγκτές μετά την Χώρα επισκέφθηκαν το παραλιακό μπαρ και διαπίστωσαν - μετά από έλεγχο - πως δεν είχαν κοπεί 10 αποδείξεις. Το μπαρ σφραγίστηκε για 48 ώρες. Θα επαναλειτουργήσει στις 16/8. Την πληροφορία διαβίβασε φίλος που είχε πάει για μπάνιο.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Πέτρο Ζαννάκη, εκ των ιδιοκτητών του μπιτς-μπαρ και μάς εξέπληξε ιδιαίτερα με την δήλωση του. Είπε: "Ήταν λάθος μας. Το παραδεχόμαστε. Μέσα στον πανζουρλισμό της μέρας και με τόσο κόσμο έγινε λάθος. Το μπαρ μας θα ανοίξει την επόμενη του 15αύγουστου. Ξέρετε έχει αλλάξει ο νόμος. Παλιά αν δεν είχες κόψει κάποιες αποδείξεις σου έβαζαν πρόστιμο κι έτρεχες στην εφορία μετά από μήνες και ενστάσεις για να το πληρώσεις. Τώρα σου κλείνουν την επιχείρηση για 48 ώρες και χάνεις δουλειά και εισπράξεις. Πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι προσεκτικοί και νομότυποι..."

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σε μια κοινωνία γενικευμένης ανοχής στην ανομία βρέθηκε κάποιος νέος επαγγελματίας που ξεχώρισε με το ήθος του και παραδέχτηκε το σφάλμα του. Σε αντίθεση με τις κραυγές με τις οποίες αντέδρασαν κάποιοι μπροστά στις φορολογικές παραβάσεις και τις συνέπειες με τις οποίες βαρύνονται. Είναι προφανές πως οι νεότεροι επαγγελματίες έχουν άλλες αντιλήψεις από τους παλαιότερους. Άρα υπάρχει ελπίδα για απόκτηση φορολογικής συνείδησης στην κοινωνία μας...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"