Ανακοίνωση Αντιδημάρχου Μαρίας Μαμάη και δημοτικής συμβούλου Άννας Βολίκα

Η Άννα Βολίκα και η Μαρία Μαμάη (φωτογραφία από δημοτικό σύμβούλιο)  διαχώρίζουν τη θέση τους από τους αρμόδιους που μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντήσει στα όσα ακούγονται για το πετρέλαιο στο Μπατσί.

Μετά τα δεκάδες σχόλια σχετικά με την διακίνηση και αποθήκευση καυσίμων στην Δ.Κ. Μπατσίου του Δήμου μας, τα οποία έχουν δημοσιευθεί από πολλούς αναγνώστες στο «Εν Άνδρω» και μερικά εκ των οποίων εμπλέκουν κι εμάς, κρίνουμε απαραίτητο να διαχωρίσουμε πλήρως τη θέση μας αναφέροντας τα παρακάτω:

Το θέμα αυτό έχει ήδη συζητηθεί εκ μέρους μας με τους θεματικά αρμόδιους στο Δήμο, οι οποίοι και έχουν δεσμευτεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε και εμείς ότι μέχρι σήμερα ο θόρυβος συνεχίζεται στην τοπική κοινωνία. Μερικά σχόλια εμπλέκουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο κι εμάς που δεν έχουμε  και ουδέποτε είχαμε, καμία ανάμιξη ή σχέση με το θέμα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως κύριο μέλημα μας είναι το συμφέρον του νησιού μας και τα κίνητρα μας ανιδιοτελή

Διευκρινίζουμε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι το θέμα που έχει προκύψει δεν εμπίπτει για επίλυση στις δικές μας αρμοδιότητες.

Τέλος, ελπίζουμε αυτή η παρέμβασή μας να προβληματίσει τους υπεύθυνους  και να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για όλους.

Η Αντιδήμαρχος Άνδρου                                Η δημοτική σύμβουλος Υδρούσας

Μαρία Μαμάη                                                            Άννα Βολίκα