Μίλτος Κάρλος: Μεγάλες οι πολιτικές ευθύνες για τις χρεώσεις στο Γαύριο...

 

Ο Μίλτος Κάρλος στο δημοτικό συμβούλιο (10/10/15).

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε  αυτούσια την παρακάτω δήλωση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου κ. Μίλτου Κάρλου - Έν Άνδρω)

Εμείς του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, όπως είπα και στο Δ.Σ. της 3ης Μαρτίου, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στο θέμα της χρέωσης υπέρογκων ποσών για την ύδρευση στην Τοπική Κοινότητα Γαυρίου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Υδρούσας. Υπάρχει παραποίηση της απόφασης του Δ.Σ. Εντούτοις στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξε αντίδραση από την Αντιπολίτευση αλλά ούτε και από τη Συμπολίτευση. Χρέωσαν όλοι το "ΛΑΘΟΣ" σε μία υπάλληλο και όλα καλά.

Εάν δεν υπήρχαμε εμείς σαν Τοπικό Συμβούλιο να ξεσκεπάσουμε αυτήν τη σκευωρία για την περιοχή του Γαυρίου και της Υδρούσας, διότι περί σκευωρίας πρόκειται, οι πολίτες θα πλήρωναν αυτά τα ποσά. Παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του Δήμου ήταν ενήμερη από εμάς για αυτό το λάθος, λάθος εντός εισαγωγικών το μόνο που έκαναν ήταν να βρουν εξιλαστήρια θύματα.

Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κλίμα γενικής και πλήρους απαξίωσης της περιοχής μας. Παραδειγματικά αναφέρω ότι έχουμε ένα μηχάνημα τύπου "JCB" το οποίο εάν και είναι το μοναδικό στην περιοχή της Υδρούσας, έχει βλάβη εδώ και τρεις μήνες. Δεν επισκευάζεται όμως από το Δήμο, αν και το κόστος επισκευής του είναι μόνο 500 ευρώ. Τα απορριμματοφόρα της περιοχής είναι στο συνεργείο εδώ και τόσους μήνες διότι δεν πληρώνουν ούτε το συνεργείο. Κατά τα άλλα μας ενδιαφέρουν τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις. Ίσως γιατί κάποιοι τελικά είναι μόνο για τα καρναβάλια. 

Επειδή λοιπόν υπερασπιζόμαστε την περιοχή μας από αυτήν τη λαίλαπα, μας καθυβρίζουν χυδαία όπου βρεθούν και όπου σταθούν, μας περιφρονούν και μας θεωρούν κατώτατα όντα. Όταν όμως ζητούσαν την υποστήριξή μας και την ψήφο μας ήμασταν καλοί. Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν τα κότσια να τα πουν μπροστά μας, αλλά μας συκοφαντούν ανεβάζοντας σχόλια ανώνυμα και χυδαία στο διαδίκτυο.

Κυρίες και κύριοι, εμένα σε αυτό το αλαλούμ δεν θα με έχετε μαζί σας. Δεν μπορείτε όταν εισηγούμαι ένα σοβαρό θέμα να γελάτε εις βάρος μου και να κοροϊδεύετε τόσο ξεδιάντροπα την περιοχή του Γαυρίου και της Υδρούσας, την οποία και εκπροσωπώ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ σε εκείνους από τους συμπολίτες μου οι οποίοι αποτελούν ευτυχώς μειοψηφία στην περιοχή μου και ασχολούνται μόνο με το προσωπικό τους συμφέρον, λέγοντάς τους πως ήρθε ο καιρός να πάψουν να νοιάζονται μόνο για τον εαυτόν τους, αντίθετα ήρθε ο καιρός να αγωνιστούν για το γενικότερο καλό της περιοχής μας, διαφορετικά σε λίγο καιρό θα κάθονται μόνοι τους στα τραπεζοκαθίσματά τους και στις ξαπλώστρες τους.

Μίλτος Κάρλος,

Πρόεδρος Τ.Κ. Γαυρίου

Υδρούσα- Άνδρος