ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΕΣ: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

 

Κοιτάξτε καλά την ημερομήνια ανάθεσης της σύμβασης στην εταιρεία διαχείρισης του δεματοποιητή 20/4/2016. Και ώρα 15:30. Ήτοι, δύο ώρες και 10 λεπτά μετά την ανάρτηση του Εν Άνδρω. Αυτά με επίσημα στοιχεία προς αποκατάσταση της αλήθειας..

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

«Κύριοι της Δημοτικής Αρχής μας λέτε"όχι μόνο δεν υπάρχει στάση πληρωμών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση του νησιού μας" αλλά"ό,τι έχει σχέση με καθαριότητα και ανακύκλωση πληρώνεται άμεσα".

Προσπερνάτεεπιτηδευμένα"την εργολαβία δεματοποίησης" για την οποία μόλις χθες 20.4.2016 υπογράψατε την σύμβαση ανάθεσης και μάλισταγια άλλη μια φορά απευθείας ανάθεση, ενώ τα σκουπίδια είναι για μέρες στους δρόμους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύμβαση για την εργολαβία δεματοποίησης υπογράφηκε και αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ 7ΩΦ9ΩΨΙ-ΑΤΔ μετά την ανάρτηση του σχολίου του ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Θα παρακαλούσα να απαντήσετε στην ερώτηση: Νομίζετε ότι είμαστε αφελείς για να μας παραπληροφορείτε;»

 Σημείωση Εν Άνδρω: Το παραπάνω σχόλιο αναρτήθηκε στο Εν Άνδρω στις 11:00 σήμερα κάτω από το σημερινό πρωινό δημοσίευμα μας «Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…». Απαντά στο δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου με το οποίο επιχείρησε χτες να μας διαψεύσει. Το δημοσιεύουμε ξεχωριστά, λοιπόν γιατί διαψεύδει εμπράκτως τους δημαρχεύοντας. Αλλά και την «διάψευση» του χτεσινού δελτίου τύπου τους. Όπως βλέπουμε πρώτα έγινε η δημοσίευση στο Εν Άνδρω και δύο ώρες αργότερα υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία διαχείρισης του δεματοποιητή. Είναι προφανές σε όλους πως κάτι δεν πάει καλά "στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" που θα έλεγε και ο Σέξπιρ...

Στοιχεία που βρήκαμε με την βοήθεια του παραπάνω σχολίου

Ημερομηνία και ώρα ανάρτηση στο Διαύγεια σύμβασης Δήμου Άνδρου:

ΑΔΑ-7ΩΦ9ΩΨΙ-ΑΤΔ

Κατάσταση Αναρτηθείσα

Ημερομηνία ανάρτησης

20/04/2016 15:00:30

Τελευταία τροποποίηση

20/04/2016 15:00:30

Σύμφωνα με τα στοιχεία το άρθρο «Στο ίδιο έργο θεατές» αναρτήθηκε στις 20 Απριλίου 2016 ώρα 13:20 το μεσημέρι. Η υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία διαχείρισης από τον Δήμο Άνδρου και η ανάρτηση της στο Διαύγεια έγινε στις 15:30. Ήτοι 2 ώρες και 10 λεπτά αργότερα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Η έγκριση για την διαχείριση του δεματοποιητή για τους προσεχείς 4 μήνες! Δηλαδή μέχρι 20 Αυγούστου 2016! Κάπου εκεί τελειώνει και η σεζόν δηλαδή! Βεβαίως θα δώσουν και μια παράταση μέχρι να τελειώσει το φεστιβάλ και να φύγουν οι τουρίστες! Μετά για τους μόνιμους..."τι είχες Γιάνη; τι είχα πάντα..."

ΥΓ1. Ψάξαμε το θέμα λίγο περισσότερο και διαπιστώσαμε τα εξής ενδιαφέροντα. Ο Δήμος Άνδρου, μάλλον για να κάνει οικονομία, δεν έχει συνεχή ροή εργολαβίας με τις εταιρείες διαχείρισης. Έτσι, όταν το νησί δεν έχει κίνηση διακόπτει την εργολαβία! Και την ξαναρχίζει όταν υπάρξει τουριστική πίεση! Με τον τρόπο σωρεύονται τα σκουπίδια στους κάδους και στους δρόμους! Έτσι εξοικονομούν κάποια χρήματα. Σε βάρος όμως των μονίμων κατοίκων, που μέχρι να έρθουν γιορτές και διακοπές ζουν με τα σκουπίδια! Αυτό καταλάβαμε εμείς από την ανάγνωση των εγγράφων του Δήμου στο Διαύγεια. Αν όντως είναι έτσι η ιδέα είναι σπουδαία!!! Μπορούμε μάλιστα να προτείνουμε να βελτιωθεί το "συστημα" μην παρέχοντας και άλλες εξυπηρετήσεις που έχει την ευθύνη ο Δήμος Άνδρου στους μόνιμους κατοίκους κατά την διάρκεια του χειμώνα. Έτσι τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου θα «φυσάνε»! Το κατά που όμως θα «φυσάνε» δεν το ξέρουμε…