Αύριο ο νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Και το όνομα αυτού...

 

Ο κ.Λ. Μπάλας που μάλλον θα υποδειχθεί ως νέος πρόεδρος του ΔΣ Άνδρου...

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου μάλλον θα υποδειχθεί, μετά την παραίτηση του Κυριάκου Θωμά, ο Λευτέρης Μπάλας. Στα υπέρ της πρότασης ειναι πω ως νομικός θα κατανοεί τις θεσμικές διαδικασίες για τις οποίες έχει την ευθύνη ο πρόεδρος του ΔΣ και ως παλαιός δημοτικός σύμβουλος θα μπορεί να φέρει σε πέρας πολιτικά το συμβούλιο.

Στα κατά είναι πως ο κ. Μπάλας μέχρι σήμερα σε καμία από τις θητείες του, ακόμα και ως αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Γλυνού, ουδέποτε κατάφερε να έχει τακτική παρουσία. Κάτι που στην περίπτωση που υποδειχθεί και εκλεγεί πρόεδρος είναι αναγκαίο. Γιατί το δημοτικό συμβύλιιο χωρίς τον πρόεδρο δεν μπορεί να ξεκινήσει. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να έχουμε είτε πολύ αραιά δημοτικά συμβούλια είτε να μάς εκπλήξει ο κ. Μπάλας και να γίνει... τακτικός!!!

Την θέση του παραιτηθέντος Κυριάκου Θωμά ως δημοτικού συμβούλου Υδρούσας αναμένεται να καταλάβει επίσης ο κ Γ. Ψωμάς ως τρίτος επιλαχών μιας και ο πρώτος επιλαχών Χ. Πέππας και ο δεύτερος Γ. Βλάμης φέρεται πως αρνήθηκαν να αναλάβουν. Όπως φαίνεται πλέον υπάρχει πολιτικό πρόβλημα στην Υδρούσα γιατί δεν είναι τυχαίο πως δυσκολεύονται αρκετοί να αναλάβουν δημοτικοί σύμβουλοι...

Τα υπόλοιπα αύριο βράδυ μετά το συμβούλιο...

"Εν Άνδρω"