ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: κ. Δήμαρχε είστε εκτός πραγματικότητας...

(Και συνεχίζεται η αντιπαράθεση διοίκησης και αντιπολίτευσης στον Δήμο Άνδρου. Έτσι από την δημοτική παράταξη Ανδριακή Ενότητα λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικης παράταξης Άνδρος Νέοι Ορίζοντες την οποία δημοσιεύσαμε χθες - Εν Άνδρω).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριε Δήμαρχε είστε εκτός πραγματικότητας

  Εντελώς προβλέψιμος κ.Δήμαρχε. Μια τέτοια απάντηση περιμέναμε για να επιβεβαιωθεί η βασική μας εκτίμηση ότι δεν έχετε αντιληφθεί τίποτα από την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί και ο Δήμος, και ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. 

 Πρέπει λοιπόν να σας ενημερώσουμε κ.Δήμαρχε ότι δεν βρισκόμαστε στο 2012 ή στο 2013 και βέβαια, δεν είστε αντιπολίτευση. Διοικείτε τον Δήμο Άνδρου δύο ολόκληρα χρόνια και αντί να απολογείστε για όσα κάνατε ή δεν κάνατε εσεις, συνεχίζετε να κάνετε αντιπολίτευση.

  Σε μια σειρά ερωτηματικά και καταγγελίες που αναφέραμε στην ανακοίνωση μας, ούτε καν απαντάτε, προφανώς γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις, αλλα μόνο ενοχή.

  Καταλήγοντας, κ. Δήμαρχε, το κείμενό σας δεν αξίζει καμιά απολύτως απάντηση. Αφορά το παρελθόν και τα επουσιώδη και επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για εσας κι εμείς αλλά, και όλο το νησί.

   Είστε εκτός πραγματικότητας και ευχόμαστε σύντομα να το αντιληφθείτε.

4/9/2016

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ