ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ: Τρεις σύμβουλοι διαφοροποιήθηκαν...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

            Ο Δήμαρχος  Άνδρου το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 22:00 ανάρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα ¨Εν Άνδρω¨ ανακοίνωση σχετικά με την έκθεση του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Ε. Καπετάνιου. 

            Δηλώνουμε ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης και ουδέποτε μας ζητήθηκε να εκφράσουμε την άποψή μας σχετικά με το θέμα της επίσκεψης του Γ.Γ.  στο νησί μας, συνεπώς θεωρούμε απαράδεκτο να δημοσιοποιείται εν άγνοια μας επιστολή από τον Δήμο Άνδρου, και διαφοροποιούμε τη θέση μας από αυτήν του κ. Δημάρχου.

            Αντιθέτως, ευχαριστούμε τον Γ.Γ. για την ευαισθησία που επέδειξε επί του θέματος, εντός του πλαισίου των καθηκόντων του και επισκέφτηκε το νησί μας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση.

            Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε εκ μέρους του Δημάρχου να μας αγνοεί, διότι αντιπροσωπεύουμε μεγάλο μέρος των Ανδριωτών και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία για το καλό και την ευημερία του νησιού μας.  

            Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο πως η Άνδρος δεν οδηγείται στο γκρεμό με την παρέμβαση του Γ.Γ., αλλά εξαιτίας της απραξίας και των κακών χειρισμών του Δήμου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΣΣΟΣ (Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου)

ΑΝΝΑ ΒΟΛΙΚΑ (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)

ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΑΗ (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με κοινή δηλωση τους απόψε διαφοροποίησαν τη θέση τους ως προς το περιεχόμενο και την διαδικασία της χθεσινής ανακοίνωσης του Δήμου Άνδρου. Επί της ουσίας αποδέχονται την εκτός διαδικασίας παρέμβαση του κ. Καπετάνιου και αμφισβητούν τον τρόπο έκδοσης της χθεσινής ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το γραφείοτου δημάρχου. Μετά την κίνηση τους αυτή ο κ, Σουσούδης δεν έχει πλέον πλειοψηφία στο δηματικό συμβούλιο. Μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία χωροθέτησης, που είναι σε εξέλιξη,  μόνο αν τον στηρίξει η αντιπολίτευση - την οποία μόλις χτες απαξίωσε δείχνοντας αδυναμία συνενόησης σε σημαντικά θέματα. Ο κ. Σουσούδης οφείλει να καταλάβει πως είναι αυτός που έχει πατήσει φρένο σε όλα δίνοντας χώρο για τις εξωδιαδικαστικές κινήσεις, τις οποίες βλέπουμε να εξελίσσονται αυτές τις μέρες. Η Άνδρος στα χέρια του κατέληξε ακυβέρνητο καράβι...