ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Όλοι πλην Λακεδαιμονίων...

 

Όλοι πλην Λακεδαιμονίων

Η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ( 17 Δημοτικοί Σύμβουλοι), καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Νησιού στηρίζουν, όπως είναι εμφανές και από τα τοπικά Μ.Μ.Ε., να συνεχιστεί η νόμιμη διαδικασία χωροθέτησης Χ.Υ.Τ.Υ. στην Άνδρο.

Η πολιτική παρέμβαση του Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ. Καπετάνιου δημιούργησε αναταράξεις στην δύσκολή μέχρι σήμερα πορεία έγκρισης της επιλεγμένης θέσης. Μετά την σύσκεψη στο ΥΠΕΣ με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή η διαδικασία συνεχίζεται όπως ορίζει ο νόμος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και στο ΠΕΣΠΑ.

Το πρωτοφανές, προσωπικό και εμπαθές υβρεολόγιο του κ.Καπάκη στο πρόσωπο των 17 δημοτικών συμβούλων και κατά πολιτών της Άνδρου που διαφωνούν μαζί του αποδεικνύει ότι έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία του, αν και κατέχει υψηλόβαθμο κυβερνητικό πόστο και θα έπρεπε να είναι προσεχτικός γιατί οι πράξεις, οι λέξεις και οι φράσεις του χαρακτηρίζουν ένα Υπουργείο. Συνιστά απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας να μιλά ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ με αυτό το ύφος και αυτό το ήθος εκμεταλλευόμενος την θέση που του εμπιστεύθηκε η Ελληνική Πολιτεία.

Ως άνθρωπος και ως πολιτικά υπεύθυνος για την Άνδρο δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω σε ανάλογο ύφος γιαtί ο πολιτικός πολιτισμός μου, που τόσο συχνά επικαλείται στο Δ.Σ. ο κ. Καπάκης, δεν μου επιτρέπει καμία απάντηση σε ότι γράφει.

Ας τον κρίνουν οι πολίτες της Άνδρου.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Θεοδόσιος Σουσούδης