Δημοτικό Συμβούλιο 25/1/17: Το κρυφτούλι συνεχίζεται…

 

(Φωτ. Εν Άνδρω)

Ένα ακόμα δημοτικό συμβούλιο όπου παίχτηκε κρυφτούλι!!! Η αντιπολίτευση  ποντάροντας στην έλλειψη απαρτίας περίμενε να δει αν θα ξεκινήσει το συμβούλιο. Όταν ξεκίνησε… προσήλθε σύσσωμη!!! Βεβαίως όταν λέμε αντιπολίτευση εννοούμε τους τρεις συμβούλους της πλειοψηφίας, που συνεργάζονται με τον Γ. Καπάκη. Γιατί κατά τα άλλα η μείζων αντιπολίτευση πλειοψηφικά ήταν παρούσα.

Πράγμα παράδοξο το συμβούλιο αυτή τη φορά ξεκίνησε σχεδόν στην ώρα του. Ανάμεσα στους παρόντες από την αρχή και ο Γ. Καπάκης. Όμως, οι τρεις συνεργαζόμενοι μαζί του, προφανώς αφού ειδοποιήθηκαν πως το συμβούλιο ξεκίνησε, προσήλθαν χαμογελαστοί λίγα λεπτά μετά την έναρξη!

Η πολιτική έκπληξη της βραδιάς ήταν πως ο απέχων εδώ και μήνες από τα δημοτικά συμβούλια Α. Βόσσος προσήλθε επικεφαλής των άλλων δύο! Σίγουρα βοήθησε στην προσέλευση τους εκτός της προηγηθείσας απαρτίας και η παρουσία του κ. Καπάκη!

Αυτά ήταν όλα κι όλα τα πολιτικά "μηνύματα" (!!!) και παραπολιτικά τεχνάσματα (!!!) ενός κατά τα άλλα, μάλλον ουδέτερου δημοτικού συμβουλίου που ασχολήθηκε κυρίως με τρέχοντα θέματα.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Αλήθεια πόσο καιρό θα συνεχίσουν οι τρεις να παίζουν κρυφτούλι στα δημοτικά συμβούλια; Πότε θα βρουν τη δύναμη να εκφράσουν δημόσια τις όποιες πολιτικές διαφωνίες τους; Και αν έχουν κάτι καιρός να το προτείνουν γιατί τα προβλήματα του νησιού είναι πολλά και μεγάλα. Τους ξαναθυμίζουμε πως γι' αυτό το λόγο τους εξέλεξαν οι πολίτες κι όχι για να παίζουν κρυφτό...

«Εν Άνδρω»