Έγινε το μνημόσυνο και εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στο Μουστάκειο

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος και ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Ν. Θεοδωρίδης εγκαινιάζουν την παιδική χαρά στο Κόρθι παρουσία του επάρχου και του δημάρχου Άνδρου. Το νησί χρειάζεται την βοήθεια και των δύο παραγόντων της περιφέρειας.

Παρουσία κόσμου, αλλά και επισήμων, έγινε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του Πέτρου Μουστάκα, μεγάλου ευεργέτου της Πίσω Μεριάς Κορθίου.

Μετά το τέλος του μνημόσυνου έγινε ξενάγηση από τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου, του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Ν. Θεοδωρίδη, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Συρμαλένιου, Συρίγου, Μανιού και του δημάρχου Άνδρου στους χώρους του Μουστακείου Κληροδοτήματος.

Αρκετός κόσμος στο Μουστάκειο για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που είχαν και συμβολικό χαρακτήρα μιας και παραβρέθηκαν περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και γραμματές Αποκεντρωμένης που αποτελούν άξονες αναφοράς των υπηρεσιών της περιοχής μας. 

Το «Εν Άνδρω επισημαίνει πως το 2015 δύο τότε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεναγηθεί από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Γλυνό. Αλλά πέρα από τις κουβέντες δεν έδειξαν έκτοτε ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι τους ζητήθηκε μέσω της γραμματέας τους που είναι από το Κόρθι. Αυτά για να μην νομίζουν μερικοί πως ξεχνάμε.

Στη συνέχεια στο προαύλιο του σχολείου του Μουστακείου εγκαινιάστηκε η νέα παιδική χαρά από τον περιφερειάρχη. Ελπίζουμε η προσωπική παρουσία του περιφερειάρχη και ιδίως του γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης να βοηθήσει ώστε να γίνει κατανοητή η σημασία του Μουστακείου στην Πίσω Μεριά και στην περιοχή του Κορθίου και να μην υπάρξουν άλλα γραφειοκρατικά προβλήματα με την Αποκεντρωμένη όπως υπήρξαν στο παρελθόν.

«Εν Άνδρω»