Συντροφικά μαχαιρώματα Δ. Λάσκαρη - Λ. Μπάλλα ή τα παιδία παίζει, ενώ η Άνδρος κατρακυλά...…

Τα παιδία παίζει στην διοίκηση του Δήμου. Και κάποιος προβάρει κουστούμια για νέους ρόλους που ονειρευεται. Κι όλα αυτά τάχα μου για την Άνδρο!!!...

(Τα παιδιά παίζουν. Διαβάστε την χιουμοριστική ανάρτηση του Λευτέρη Μπάλλα στις συνεχείς «αναρτήσεις» του «υποψηφίου προέδρου» για το ΔΣ της Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη. Αν ξεχάσει κανείς πως η Άνδρος πορεύεται χωρίς πυξίδα εδώ και 3.5 χρόνια και όλα είναι στον αυτόματο πιλότο του τίποτα τότε μπορεί να βρει διασκεδαστικά τα καμώματα του νέου «ισχυρού ανδρός» της διοίκησης Σουσούδη Δ. Λάσκαρη, που παίζει τον «πρόεδρο» του δημοτικού συμβουλίου…  στο facebook!!! Τραγελαφικά πράγματα δυστυχώς. Και την ίδια ώρα δημοσιεύεται καταδικαστική απόφαση από τους επίσημους ελέγχους που έγιναν το καλοκαίρι στη Σταυροπέδα όπου βρέθηκε η κλειστή και αποκατεστημένη χωματερή της Σταυροπέδας να λειτουργεί παράνομα και αρχίσαν τα πρώτα πρόστιμα... Εν Άνδρω)

Ελευθέριος Μπάλλας

1 ώρα · 

Η στήλη του Αλέκου (4-11-2017)

--- Πότε έγινε πρόεδρος Δημ. συμβουλίου ο Λάσκαρης ρε Λευτέρη;
--- Δεν έχω ιδέα ρε Αλέκο τι εννοείς;
--- Ανάρτησε στο facebook την ημερήσια διάταξη της Πέμπτης που εσύ υπογράφεις. Ετοιμάζεται ή νομίζει ότι έγινε κιόλας πρόεδρος Λευτέρη.
--- Δεν φαντάζεται ο Δημήτρης πόσο δρόμο έχει ακόμα... Αλέκο!
--- Δηλαδή ήταν πρόβα νυφικού η ανάρτηση; 
Πρόβα νυφικού ....Αλέκο. Αλλά θα περιμένει πολύ για να το φορέσει. Τάκουσες.... Αλέκοοοοο!

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω τραγελαφικά και ο δήμαρχος μιλά για "αποστήματα" περιυβρίζοντας τους πάντες έρχονται οι επίσημοι έλεγχοι και τον πιάνουν να παρανομεί ασύστολα. Όπως αναφέρεται (σε έγγραφο που διέρρευσε) από έλεγχους που έγιναν το καλοκαίρι διαιστώθηκε και επισήμως πως λειτουργεί η παράνομη, κλειστή και αποκατεστημένη χωματερη της Σταυροπέδας!!! Και τώρα έφτασαν στην Άνδρο και τα επίσημα μαντάτα για πρόστιμα και για το πραγματικό χάλι των σκουπιδιών.

Αλήθεια, τι μπορεί να κάνει τώρα μια διοίκηση που τα ελάχιστα εναπομείναντα μέλη της συμπεριφέρονται ωσάν η δύσκολή πραγματικότητα να μην υπάρχει και αυτοί συνεχίζουν υπό τέτοιες περιστάσεις αδιάφοροι να δίνουν μάχες παρασκηνίων για τους εναπομείναντες "θώκους εξουσίας"...

"Εν Άνδρω"