Έγκριση μελετών οδοποιίας 984.800 ευρώ από την Περιφέρεια για την Άνδρο

 

Ένα από τα στοιχειωμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου που χρειάζονται άμεσα επιδιόρθωση και πρέπει να είναι στις επισκευές των στηθαίων ασφαλείας των μελετών (φω. Εν Άνδρω). 

(Από το Γραφείο Επάρχου εστάλη το παρακάτω Δελτίο Τύπου που αφορά έγκριση 984.800 ευρώ για έργα οδοποιίας στην Άνδρο που θα δημοπρατηθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου το 2017  και το 2018)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Νοέμβριο του 2017, οι όροι δημοπράτησης των έργων οδοποιίας στο Επαρχιακό Δίκτυο της Άνδρου συνολικού προϋπολογισμού 984.800 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από το άθροισμα των τριών μελετών, ήτοι οι δύο μελέτες "Διαγραμμίσεις - στηθαία ασφαλείας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Άνδρου" και "Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2017)", ύψους 74.400€ η κάθε μία, που θα δημοπρατηθούν άμεσα και μία "Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2018)"  ύψους 836.000€ που αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2018.

            Με την εκτέλεση των τριών αυτών μελετών αναμένεται να αντιμετωπιστούν σοβαρά και χρόνια προβλήματα, του για πολλά χρόνια εγκαταλειμμένου Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Άνδρου.

            Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη για την έμπρακτη κατανόηση των σημαντικών προβλημάτων του οδικού δικτύου της Άνδρου. Επίσης ευχαριστώ πολύ το μονοπρόσωπο Τμήμα Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και προσωπικά την Προϊσταμένη κ. Ευλαλία Κερετζή, που εκπόνησε τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης και των τριών αυτών έργων.

28/11/ 17 - Γραφείο Επάρχου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

People in this conversation

Load Previous Comments
 • Επισκέπτης - Κορθιανός μουστάκας

  Μάλιστα ο Έπαρχος πάει να γίνει χαλίφης στη θέση του Χαλίφη
  Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη
  Ξυπνήααμε Έπαρχε, πήραμε το μάθημα μας από τον Σουσούδη δεν θα την ξαναπατήσουμε...
  (το υπόλοιπο σχολιο είναι επί του προσωπικού και διαγράφεται)...

  Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro
 • Επισκέπτης - Σκεπτόμενη Χωραΐτισσα

  Ζούμε τον θρίαμβο του "αυτονόητου" επί του "κοινού νου".
  Πανηγυρίζουμε για την έγκριση έργων οδοποιίας και λέμε μπράβο στον Έπαρχο όταν αυτή είναι η δουλειά του και το αυτονόητο.
  Αλλά ζούμε στην εποχή που μαζεύει ψηφαλάκια και από δω και πέρα θα έχουμε πολλά δελτία τύπου από τον Έπαρχο που νομίζει ότι η κατάσταση της μειοψηφίας που κάποτε ήταν πλειοψηφία στον Δήμο γέρνει προς αυτόν
  Έπαρχεεεε ''Προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.''

 • Επισκέπτης - Χωραΐτης

  Συγχαρητήρια στην Κερετζη Ευλαλια, τον κ.Λοτσαρη και τον Περιφερειάρχη.
  Υ.Σ
  Και μετα κατηγορουν τους Δημοσιους Υπαλληλους!!

 • Επισκέπτης - Λούλης

  Εγώ ο Λούλης από Γαύριο επιβεβαιώνω τον Κούλη της Άνδρου Μαθαίνω πως τον προϋπολογισμό της νεοδημοκρατικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον φτιάχνει η Πρώτη Φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ως εκ τούτου το κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ για τους δρόμους της Άνδρου εκταμιεύουν οι "κακοί" ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τα χρήματα μου λένε πως προέρχονται από πωλήσεις βομβών στη Σαουδική Αραβία για να συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί αμάχων στην Υεμένη!
  Περίσσεψαν από τον καϋμένο τον Καμένο και από την Πρωτη Φορά Αριστεροδέξια και τα εστειλαν πακέτο στους νεοδημοκράτες της Περιφέρειας Αιγαιου να φανεί πως κάνουν εκείνοι έργο. Όχι θα τα έδιναν στην Αριστερή Δούρου να κάνει αντιπλημμυρικά στο Θριασιο. Δεν είναι ηλίθιοι να χρηματοδτούν δικούς τους. Είναι πανηλθίοι και χρηματοτούν νεοδημοκράτες! Πρώτη Φορά Αριστερά με Ακρο Δεξιό Δεκανίκι και καίνε λάδια στην Άνδρο. Έτσι είναι ρε Κούλη του ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ...

 • Επισκέπτης - Γαυριωτης

  Αρχισε τα προεκλογικα του τρικ ο Λοτσαρης. Μια απο τα ιδια και αυτος.δεν εχει σωτηρια το νησι τελικα

 • Επισκέπτης - Κούλης

  Βρε το "κακο" ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα ευρω και οχι η περιφέρεια

 • Επισκέπτης - Υδρούσα

  Έπαρχε στην βόρεια Άνδρο θα γίνει κάτι στους δρόμους ή πάλι προς Κόρθι μεριά.

 • Επισκέπτης - ανδριώτης

  Συγχαρητήρια στην μηχανικό Ε.Κερετζή!!!

 • Επισκέπτης - ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ

  Δε βαριέσαι... εκλογές έρχονται. Έχουν να εγκριθούν μελέτες τώρα...

 • Επισκέπτης - Andriotis

  Θα γίνει επιτέλους τίποτα με τους δρόμους της Άνδρου ή θα εξαντληθούν τα λεφτά με μπαλώματα 100 μέτρων σε κάθε 5 χιλιόμετρα;
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!