Το μεγάλο μεράκλωμα της Πλούσκας!!!

 

Τρεις αναγνώστες ρώτησαν για το ξεφάντωμα και το μεράκλωμα των «Πλουσκαίων» και για την δημοσιοποίηση του στα κοινωνικά δίκτυα μετά την «μη ανακοίνωση» της απόφασης που ελήφθη στις 12/3 στο ΠΕΣΠΑ! Ξαφνιαστήκαμε ακούγωντας για τα ξέφρενα «επινίκια» των ανθρώπων που έταξαν να "φυλάττουν"... την Πλούσκα της Ζωής τους!

Ένα μουσκοχορευτικό βίντεο για την Πλούσκα της Ζωής τους, Σκηνοθεσία Άννας Βολίκα και Θοδωρή Μανουσου! Τραγουδάνε και χορεύουν Μίνα Αμολοχίτου, Μαρία Μαμάη, Αμαλία Γρηγόρα! Πολιτικά σχόλια Αμαλία Γρηγόρα και Άννα Βολίκα. Σφυράει κλέφτικα ο Θοδωρής Μανούσος!

Για πιο αποτέλεσμα γλεντάνε και τα σπάνε, αναρωτηθήκαμε, βλέποντας τριά δημοσιοποιημένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Όλοι έχουμε κάποιες πληροφορίες και εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Όμως δεν ξεφαντώνουμε έξαλα μπροστά σε μια οριακή στιγμή για το νησί μας. Αυτό που κάνουν δείχνει πλήρη έλλειψη κατανόησης της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Άνδρος.

Τα βίντεο ήταν δημοσιοποιημένα από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του "όχι στην Πλούσκα"! Δείχνουν ανθρώπους σε χορευτική έκσταση να "τραγούδούν" στεντόρεια και να σφυρίζουν μερακλωμένοι!

Θα μπορούσε κανείς να πει πως πρόκειται για ιδιωτικές στιγμές στο σπίτι της Μ. Αμολοχίτου. Όμως από τη στιγμή που οι ίδιοι οι "πρωταγωνιστές" τα κοινοποιούν και τα δημοσιοποιούν στα κοινωνικά δίκτυα οι στιγμές παύουν να είναι ιδιωτικές και γίνονται δημόσιες. Άρα επέλεξαν οι ίδιοι την δημοσιότητα. Και την συμπερίληψη πολιτικών αναφορών - που ακούγονται - για την Πλούσκα. Κάτι που πλέον έχει πολιτική διάσταση. Κι ως τέτοια την σχολιάζουμε...

-      

-        Άραγε θέλουν να γλεντήσουν την "ήττα" των "αντιπάλων" τους, με αυτόν τον ξέφρενο τρόπο; Είναι σίγουροι πως "κέρδισαν"; Και συμπεριφέρονται με αυτό τον απίστευτο τρόπο γλεντώντας "κατά" της πλειοψηφίας που κατοικεί στο ίδιο νησί; Πως θεωρούν όμως πως «κέρδισαν» κάτι που δεν ξέρουν αν κέρδισαν;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πάντως απάντηση στο ερώτημα για τον ΧΥΤΥ θα έχουμε επισήμως σε λίγες μέρες. Εκτιμήσεις έχουμε κι εμείς και τις έχουμε διατυπώσει ευπρεπώς όπως ταιριάζει σε πολιτικά πολιτισμένους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί όλα δείχνουν πως περιμένουμε ια θετική απόφαση με την οποία θα προχωρήσει επιτέλους μετά από 6 ολόκληρα χρόνια η ώριμη μελέτη του ΧΥΤΥ Άνδρου.

Γνώμη μας είναι αν η έκβαση της «μάχης της Πλούσκας» είναι θετική και προχωρήσει η χωροθέτηση  – κάτι που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του νησιού – να μην υπάρξουν τέτοιες απίστευτες σκηνές από την άλλη πλευρά, την πλευρά της συντριπτικής πλειοψηφίας Ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα - όπως είναι η λύση του γόρδιου δεσμού των σκουπιδιών - χρειάζεται σοβαρή πολιτική και προσωπική αντιμετώπιση για να μην αφήσει πίσω του πάθη και κόντρες.

Ας κρατήσουν επιτέλους κάποιοι τη σοβαρότητα τους σε αυτό το νησί. Τα σκουπίδια που έχουν πνίξει την Άνδρο εδώ και 7 χρόνια δεν προσφέρονται για πανηγύρια και ξέφρενους χορούς. Αλλά μόνο για περίσκεψη μπροστά στα λάθη των τοπικών αρχόντων, που τα διαχειρίστηκαν - όπως τα διαχειριστήκαν - για μικροπολιτικούς λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς για μια περίοδο και ο σημερινός δήμαρχος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Η πιο πρόσφατη μικροπολιτική διαχείριση της χωροθέτησης ΧΥΤΥ - που έστειλε την Άνδρο άλλα 2½ χρόνια πίσω - ας μην ξεχνάμε πως έγινε για στενόθωρα αντιπολιτευτικούς, ακραία τοπικιστικούς και εντελώς μικροπολιτικούς λόγους από τον Γ. Καπάκη. Με την συνδρομή - από ένα χρονικό σημείο και μετά - της Μαρίας Μαμάης, της Άννας Βολίκα και του Ανδρέα Βόσσου.

Το πολιτικό συμπέρασμα του βίντεο που αναδημοσιεύουμε εδώ - ως προς τους πρωταγωνιστές του - είναι πως ΔΕΝ δεν αντιλαμβάνονται σε καμία περίπτωση την σοβαρότητα της κατάστασης της Άνδρου απέναντι στο πρόβλημα των σκουπιδιών. Ως προς τις δύο δημοτικές συμβούλους της Υδρούσας είναι πως διαχειρίζονται με εντελώς οπαδικό τρόπο και με μια απίστευτη πολιτική συμπεριφορά το προσδωκόμενο αποτέλεσμα τόσο ως προς το μέγεθος του προβλήματος όσο και ως προς το συνολο των κατοίκων αυτού του νησιού! Κρίμα...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΑΝ ΣΠΑΕΙ ΠΙΑΤΑ ΑΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ;;;;
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Νομίζω πως ΔΕΝ διαβάσατε το κείμενο! Κάντε μια προσπάθεια να το διαβάσετε κι ύστερα τα λέμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι κυρίες Άννα Βολίκα Μαμάη Μαρία και ο κύριος Αντρέας Βόσος έκαναν και κάνουν αυτά που προεκλογικά έλεγε το πρόγραμμα του συνδυασμου του κυρίου Σουσούδη δηλαδή για το ΧΥΤΥ ΟΛΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ και ακολούθησαν ΄τον κ. Κυριάκο Θωμά που στη προεκλογική του ομιλία στο χωριό Γίδες ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΠΛΟΥΣΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ
ΟΙ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
ΟΙ ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι» του ΚΑΣ στο αίτημα της Ρεάλ για την Ακρόπολη. AΦΟΎ ΛΟΙΠΌΝ ΔΊΝΟΥΝ '' ΟΚ '' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ - ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΧΥΤΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στα κορίτσια Καλά έκαναν.Δεν μπορώ να καταλάβω Διαμαντή Εσύ γιατί ενοχληθηκες;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΕΕΕΕΕ....ΡΕ....ΓΛΕΝΤΙΑ ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ! !
ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ! !
ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΠΑΚΗ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΤΙΤΛΟ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ.... ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΣΗ ''...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ? ?
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΕΚ ΑΘΗΝΑΩΝ, ΗΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ! !
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥΝΤΖΩΣΟΥΜΕ ??

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 'Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ? ?
ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΙΔΕΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ! !
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟ,Σ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ....ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΧΩΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΠΙΦΑΝΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον πιτροφος
Το μεγάλο γλέντι θα το κάνουμε όλοι μαζί μόλις αρχίσουμε να πληρώνουμε τα αυξημένα δημοτικά τέλι
Για τον βιολογικό και το ΧΥΤΑ στην πλουσκα τότε θα δις κάτι ζεϊμπέκικα

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάνετε μεγάλο λάθος ο γιατρός τις ακολουθάει σε όλα και αυτό δεν μπορείται να το χωνέψετε σας τσούζει.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΥΤΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΑΡΕΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

E ρε γλέντια !!!

Περισσότερα