Ντροπή!!!

(Αναγνώστης μας από το Γαύριο έστειλε τις φωτογραφίες και το κείμενο που δημοσιεύουμε. Μπορεί να αφορά ιδιώτη, αλλά δείχνει το μέγεθος της εθνικής αδιαφορίας μας. Το επισημαίνουμε μήπως και διορθωθεί - Εν Άνδρω).

"Αυτό το… κουρέλι, που υποτίθεται ότι είναι το ιερό εθνικό μας σύμβολο, κυματίζει εδώ και καιρό σε περίοπτη θέση στο Γαυριο. Στην ταράτσα ενός σπιτιού δίπλα στο κτίριο της πρώην κοινότητας, δηλαδή σε παράρτημα του Δημαρχείου.

Πάνω στον κεντρικό δρόμο, απ’ όπου περνούν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι και αυτοκίνητα. Ντροπιάζει και προσβάλει!

Πολλοί βλέπουν την κατάντια της εθνικής μας αδιαφορίας, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε και δεν αποφάσισε να αντικαταστήσει την κουρελιασμένη από τους ανέμους σημαία, με μια καινούργια.

Η υπόθεση εκτός από την αισθητική πλευρά, έχει και την ποινική της: «Προσβολή εθνικού συμβόλου…»

Μόνο μια λέξη: Ντροπή!"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κάτοχος της σημαίας επικοινώνησε με το Εν Άνδρω και είπε πως δεν μπορεί για την ώρα να την κατεβάσει, αλλά θα μεριμνήσει να το κάνει τις επόμενες μέρες. Κατόπιν τούτου το δημοσίοευμα πηγαίνει πίσω...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ LARGE ΤΥΠΟΣ...ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΑΥΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ !
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ...ΚΑΡΩ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ....
ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ...