Άγνοια ή κουτοπονηριά του δημάρχου; Ιδού η απορία…


Και συνεχίζει ο δήμαρχος Σουσούδης να γράφει και να περιγράφει μόνος του την "εργογραφία" του στο facebook! Και συνεχίζει αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, μπερδεύοντας μέτρα και σταθμά, ειρωνεύομενος τις δημοσκοπήσεις και ψευτίζοντας τις μετρήσεις. Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί του τόσο το χειρότερο... για την πραγματικότητα!!!  Ιδού τι κατάλαβε από την δημοσκόπηση που δημοσιεύσαμε και τι απάντησε στο facebook μέσω του οποίου "επικοινωνεί" εδώ και χρόνια "με τον λαό του"!!! - Εν Άνδρω.

Theodosis Sousoudis

Άρχισαν οι δημοσκοπήσεις!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το "Εν Άνδρω" και αυτόν που παρήγγειλε την δημοσκόπηση, που παρά τις υποκειμενικές τους αναλύσεις και την αντιδεοντολογική σε κάθε περίπτωση συμπεριφορά, δείχνουν πως το έργο και τις καθημερινές προσπάθειες της δημοτικής μας αρχής, ο λαός της Άνδρου τις επικροτεί και συνεχίζει να μας εμπιστεύεται και να μας στηρίζει. Το 51% και το 58% την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στο συμπλήρωμα της 4ετίας "μας βγάζει" πρώτους από την πρώτη Κυριακή κατά το Εν Άνδρω.
Μια μοναδικής δυσκολίας 4ετία που περάσαμε, με capital controls, με χωροθέτηση ΧΥΤΥ με αποχωρήσεις συμβούλων, με διαχείριση ενός Δήμου στην πιο σκληρή οικονομική κρίση που μαστίζει όλους μας, με ελλιπέστατες υποδομές και απίστευτα χρέη, όταν παραλάβαμε τον Δήμο, με το φαινόμενο της λειψυδρίας να μαστίζει τα νησιά μας και με τον αήθη πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά από συγκεκριμένες πλευρές. Όλα τα παραπάνω τα αντιμετωπίσαμε και τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά και τελικά έχουμε στο πλευρό μας τον Ανδριώτικο λαο.
Η καθημερινή μας δουλειά σε εμάς που ζούμε και δουλεύουμε στην Άνδρο για την Άνδρο, έχει εκτιμηθεί ανάλογα και αυτό μας δίνει δύναμη να προσπαθούμε με μεγαλύτερο πείσμα και αγάπη για την Άνδρο μας και συνεχίζουμε!!!»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Δύσκολο πράγμα η ανάγνωση για τον πάντα επιπόλαιο κύριο Σουσούδη. Μπερδεύει ο ατυχής την "δημοφιλία" και την εκτίμηση αρνητικών και θετικών γνωμών με την ψήφο. Μόνο που η δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύτηκε ΔΕΝ είχε κάλπη. Το πως αυτός βρήκε κάλπη μάλλον είναι είτε από άγνοια είτε από κουτοπονηριά.

Μπερδεύτηκε ο ατυχής και δεν καταφερε να δει πως η πτώση του συνεχίζεται. Πως το δημοτικό έργο του είναι αρνητικό. Και δεν "είδε" πως πλέον έχει και ανταγωνιστή! Ούτε "είδε" πως ο ανταγωνιστής υπερέχει στα ποιοτικά κριτήρια και στη δυναμική. Περιέργο: αυτά που υπήρχαν δεν τα είδε. Αλλά κατάφερε και "είδε" αυτά που δεν υπήρχαν!!!

Είναι να απορεί κανείς πως "κατάλαβε" ο αδαής δήμαρχος ότι "κερδίζει από την πρώτη Κυριακή με 58%"! Αλήθεια δήμαρχε και ο Λοτσάρης με 57% τι κάνει; Χάνει από την πρώτη Κυριακή αυτός; Μα πως γίνεται και αθροίζετε και οι δύο μαζί 115%; Μήπως το ερώτημα δεν μετρά ψήφους, αλλά κάτι άλλο που δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει ο βιαστικός δήμαρχος και ο μόνιμος χειροκροτητής του;

Αλήθεια πως ο δήμαρχος και ο μόνιμος χειροκροτητής του ΔΕΝ είδαν λίγο πιο κάτω τις αρνητικές γνώμες, αλλά και το ισοζύγιο θετικών και αρνητικών που αποτύπωνε την δυναμική ενός εκάστου. ΔΕΝ είδαν εκείνο το +38% του Λοτσάρη και το +25% του Σουσούδη; Το δημοσιεύσαμε και σε πίνακα. Αλλά μάλλον δεν συνέφερε να το "δουν"…

Το πιο αστείο είναι πως σε άλλη ερώτηση ο δήμαρχος διαπίστωσε πως «κερδίζει από την πρώτη Κυριακή» με 51%! Αν όμως ο δήμαρχος κερδίζει με 51% και ο Λοτσάρης χάνει με 46% και ο Καπάκης χάνει με 32% πως γίνεται και τα τρία νούμερα αθροίζουν 129%; Μάλλον κάτι άλλο μετρούσαν και πάλι δεν το "κατάλαβε" ο δήμαρχος...

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια κύριε δήμαρχε συνεχώς "μπερδεύεστε" σε όλα και πάντα κάτι άλλο καταλαβαίνετε. Αυτό είναι το πρόβλημα σας….

ΥΓ Κύριε Σουσούδη έχετε συμμετάσχει σε πέντε δημοσκοπήσεις πριν γίνετε δήμαρχος! Δύο το 2010, μια το 2012, μια το 2013 και μια το 2014. Τότε ήταν καλές οι δημοσκοπήσεις! Τώρα τις ειρωνεύεστε! Και αφού τις ειρωνεύτειτε μετά τις ψευτίζετε! Υποθέτουμε πως μάλλον δεν σας άρεσαν τα αποτελέσματα και δεν σας άρεσε που δημοσιεύτηκαν...  Γι' αυτό επιχειρήσατε και να ειρωνευτείτε και να  ψευτίσετε... Δεν πειράζει. συνεχίστε κύριε Σουσούδη με τα ψέματα σας, με την άγνοια σας και με την κουτοπονηριά σας. Συνεχίστε…