Απάντησε στην δημοσκόπηση και ο "επισκέπτης του weekend"...

Σάββατο πρωί, 7/7, ωρα 10:10. Το Superferry κατεβάζει στο Γαύριο τους επισκέπτες του καλοκαιρινού weekend. Σε πρώτο πλάνο ο επισκέπτης Γιάννης Καπάκης. Ήταν ευκαιρία να "δει" το νησί στο οποίο σκοπεύει το 2019 - όταν αποσυρθεί από την πολιτική στράτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - να κατέβει για δήμαρχος (φωτ. Εν Άνδρω).

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε πως ο Γ. Καπάκης απάντησε (κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία κύκλων της σελίδας του) στη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS. Περαστικός από την Άνδτο για weekend βρήκε χρόνο και  έβγαλε ανακοίνωση στην ομάδα του σκιαμαχώντας και ειρωνεύομενος την κοινή γνώμη της Άνδρου.

Για το ότι δεν το υποστηρίζει η κοινή γνώμη του φταίει... το Εν Άνδρω! Για το ότι η δημοσκόπηση δείχνει πτωτικά στοιχεία γι΄αυτόν φταίει... το Εν Άνδρω! Του φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι... εκτός από τον εαυτό του! Και από χυδαίους προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς όλους , άλλο τίποτα!

Δεν φταίει αυτός  που έχει εγκαταλείψει το νησί επί τριετία. Δεν φταίει που ασχολήθηκε - όσο ασχολήθηκε - μόνο με ένα θέμα: το να μην γίνει ΧΥΤΥ στην Άνδρο! Βρείτε έστω και μια δήλωση του επί τετραετία για το που μπορεί να γίνει ΧΥΤΥ. Βρείτε έστω και μια δήλωση του επί τετραετία για κάποιο χρονοδιάγραμμα και μια πρόταση διαχείρισης των σκουπιδιών μέχρι να γίνει ο ΧΥΤΥ.

Αυτή ήταν όλη κι όλη ήταν η παρουσία του με το νησί στο οποίο φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος!!! Απών από όλα τα προβλήματα. Απών από τα δημοτικά συμβούλια. Απών από την κοινωνία. Και φταίει η δημοσκόπηση - σε αυτόν και στους φίλους του - που είναι τρίτος μακριά και καταϊδρωμένος!!!

Δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την Άνδρο! Δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με κάτι σοβαρό! Δεν έχει προτείνει μια λύση για κάτι. Και μετά φταίει η δημοσκόπηση που έχει ΠΤΩΤΙΚΗ πορεία από το 2016! Όταν θα δημοσιεύσουμε το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης θα τους φταίει το Εν Άνδρω που ανεβαίνει συνεχώς αυτά τα δύο χρόνια, ενώ η ομάδα τους (η Άνδρος της ζωής τους), πέφτει συνεχώς!

Αν ο δήμαρχος παλεύει κόντρα στην δημοσκόπηση για να δημιουργήσει "κλίμα", ο Γ. Καπάκης και οι φίλοι του παλεύουν μήπως και πιστέψουν κάποιοι πως όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με την Άνδρο! Δυστυχώς αυτός που δηλώνει πως εκπροσωπεί το "νέο" κάνει παλαιοπολιτική και μικροπολιτική. Απόδειξη πως το "νέο" του πλέον 60χρόνου Καπάκη επί τετραετία δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει έστω και ΜΙΑ πρόταση! Πουλάει όμως "εμπειρία" στη διοίκηση που απέκτησε τρία χρόνια διορισμένος ΓΓ του ΥΠΕΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε eidik;a στα φλυναφήματα των κύκλων του - μετά το Μαξίμου απέκτησε κύκλους κι αυτός - στην "ομάδα" του. Απλώς τους θυμίζουμε πως την "πείρα" την απόκτησε στα χρόνια που πέρασε στο ΠΑΣΟΚ "της ζωής του" πριν πάει - παραμονές εκλογών του 2015 - στον ΣΥΡΙΖΑ "της ζωής του"!

ΥΓ Και μια ερώτηση: Τον Απρίλιο του 2014 άλλη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS στην Άνδρο - λίγο πριν τις εκλογές - είχε δείξει τον Γ. Καπάκη στο 8-10%. Πήρε 12%. Πόσο έξω έπεσε η δημοσκόπηση; 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"