Παραιτήθηκε χτες και από δημοτικός σύμβουλος ο Χ. Βουραζέρης!

 

Ο Χ. Βουραζέρης υπήρξε βασικό στέλεχος της διοίκησης Σουσούδη και ο "σκληρός" αντιδήμαρχος δημιουργώντας πολλές πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις επί τριετία (φωτ. Εν Άνδρω).

Παραιτήθηκε χτες με δήλωση του - μετά το τέλος του ΔΣ Άνδρου - και από δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Βουραζέρης πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κορθίου. Ο Χ. Βουραζέρης είχε παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Σουσούδη στις 26 Οκτωβρίου 2017.

 Επικαλέστηκε ως λόγο παραίτησης την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αλλά δεν διευκρίνισε για ποιο αξίωμα. Θυμίζουμε πως δεν απαιτείται παραίτηση δημοτικού συμβούλου για το ίδιο ή άλλο «αξίωμα»!

Ο Χ. Βουραζέρης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος ως υποψήφιος με τον Γ. Μαλταμπέ το 2010. Επανεκλέχτηκε ως υποψήφιος τον Θ. Σουσούδη τον 2014. Υπήρξε ο «σκληρός» της σημερινής διοίκησης επί τριετία δημιουργώντας συνεχώς αντιπαλότητες σχεδόν με όλους. Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και ανεξαρτητοποιήθηκε χωρίς να διευκρινίσει επακριβώς τους λόγους. Αφορμή στάθηκε η διαφωνία του με την διάλυση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Άνδρου. Έκτοτε παρέμεινε ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Στις αρχές του 2018 προσχώρησε από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ! Λέγεται πως στοχεύει στην θέση του Επάρχου!

Κατά την διάρκεια της θητείας του πρωταγωνίστησε πολιτικά σε καταγγελίες κατά της προηγούμενης  διοίκησης και στην έλευση ορκωτών λογιστών, καθώς και στην αναφορά υποθέσεων στον εισαγγελέα. Μέχρι σήμερα οι έρευνες από τις καταγγελίες ουδέν απέφεραν. Πρωταγωνίστησε πολιτικά σε καταγγελίες και για την ανακύκλωση. Στο τέλος η ανακύκλωση στο νησί κατέρρευσε με ευθύνη δική του και του δημάρχου. Σήμερα γίνονται πλέον απευθείας αναθέσεις χωρίς κριτήρια και χωρίς αποτελεσματικότητα. Ως αντιδήμαρχος Οικονομικών υπέγραψε τρεις καθυστερημένους προϋπολογισμούς, με αμφίβολα αποτελέσματα και συνεχείς αναθεωρήσεις. Τέλος διαφώνησε με την διάλυση της Αναπτυξιακής και ανεξαρτητοποιήθηκε. Ήταν η έκτη αποχώρηση/παραίτηση δημοτικού συμβούλου της διοίκησης Σουσούδη! Τώρα παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος.

Επόμενοι στον κατάλογο των επιλαχόντων για δημοτικοί σύμβουλοι είναι η Ευαγγελία Παρλιάρου και μετά ο Νικόλαος Γουλιερμής και η Αλεξία Τέντε. Το ιδιαίτερο στην περίπτωση τους είναι πως όλοι είναι κάτοικοι και εργαζόμενοι στην Αττική.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»