Χ. Βουραζέρης: Τελικά δεν παραιτήθηκε! Ίσως παραιτηθεί! Αλλά γραπτώς και προσεχώς!

 

(Απίστευτος πολιτικά για μια ακόμα φορά ο Χ. Βουραζέρης. Δήλωσε δημόσια προφορικά παραίτηση από το ΔΣ του Δήμου Άνδρου. Το άκουσαν όλοι. Κάποιοι του συμβουλίου προσπάθησαν να συζητήσουν το πώς και το γιατί της παραίτησης. Έγινε κουβέντα. Παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι μετέφεραν εκτός ΔΣ τα λεχθέντα.

Γράψαμε την επομένη το μεσημέρι αυτά που ανέφεραν αυτήκοες μάρτυρες. Σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα ο Χ. Βουραζέρης τα διαψεύδει!!! Το ρεπορτάζ της διάψευσης φέρει τον τίτλο: "Παραμένω δημοτικός σύμβουλος. Θα παραιτηθώ αργότερα."!!! Και ακολουθεί εκ μέρους του "νομικό μάθημα" πως "η παραίτηση υποβάλλεται γραπτώς στον δήμαρχο"!!!... Κι αν εκείνος την κάνει αποδεκτή"!!!..." κλπ, κλπ!!! Καταπληκτικό! Πάσα εξήγηση αποδεκτή... - "Εν Άνδρω")

 Αναλυτικά η σημερινή γραπτή ανακοίνωση Χ. Βουραζέρη όπως την αλίευσε συνεργάτης μας:

Η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο Δήμαρχο και γίνεται οριστική, αφότου ο Δήμαρχος την αποδεχθεί ή μετά την παρέλευση ενός μηνός από την κατάθεση της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο.(παρ. 3 άρθρου  54 Ν.3852/2010)»

Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει…..

Θα ήθελα παρόλα αυτά να ευχαριστήσω αυτούς που πριν καν αποχωρήσω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, βιάστηκαν  να ανακοινώσουν την  παραίτηση μου δράττοντας την ευκαιρία να γράψουν τα «καλύτερα» για μένα….

Θα τους συνιστούσα ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή…

Παράλληλα με την ανακοίνωση μου, για την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Μαΐου του 2019, που αφορούν  στην  τοπική αυτοδιοίκηση, θα υποβάλλω  με το νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο  την παραίτηση μου στον Δήμαρχο μας και όταν την κάνει δεκτή είναι όλοι ελεύθεροι να εκφράσουν τις απόψεις τους, υπό την προϋπόθεση  να μην δυσφημούν,  συκοφαντούν και παραβιάζουν την νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων…

Οποιαδήποτε θεσμική ιδιότητα με αξιώσει ο Θεός και  η ψήφος των συμπολιτών μας  να έχω  θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, όπως το έκανα μέχρι σήμερα, με τα ανθρώπινα λάθη  και ευχόμενος το αποτέλεσμα να είναι πάντα το αναμενόμενο.

Με σεβασμό…

Χρήστος Βουραζέρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος