Μεγάλη αναζωπύρωση σήμερα (3/4) στην χωματερή του Στρόφιλα

 

Η κατάσταση στον ΧΑΔΑ της Άνδρου σήμερα το πρωί.

Προς πληροφόρηση σας: Μεγάλη αναζωπύρωση σήμερα 3/4 στην χωματερή της Άνδρου. Ευτυχώς για την ώρα οι βορειανατολικοί άνεμοι σπρώχνουν τον επικίνδυνο καπνό προς την θάλασσα.

  

Το γράφουμε με την ελπίδα πως η παραπάνω πληροφορία ίσως ενδιαφέρει κάποιον αρμόδιο 'η τοπν δήμαρχο Άνδρουτου Δήμου Άνδρου; Ή, μήπως η είδηση να προκαλέσει το ενδιαφέρον σε κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους! Επισημαίνουμε πως τρεις από αυτούς (Καπάκης, Γιαννίσης, Μπάλλας) δεν έχουν πει ακόμα λέξη δημόσια για το θέμα της ανεξέλεγκτης χωματερής. Και από αυτούς δύο (Γιαννίσης, Μπάλλας) δεν έχουν ακόμα πάρει δημόσια θέση ούτε για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου. 

Από τους άλλους δύο που πήραν θέση: Ο δήμαρχος έχει μεν χωροθετήσει, αλλά για τον ανεξέλεγκτο ΧΑΔΑ, που έχει την πλήρη ευθύνη δεν βγάζει λέξη. Ούτε λέει κάτι για την φωτιά, που καίει επί μήνες και έχει και γι’ αυτήν ευθύνη. Ο δε έπαρχος έχει πάρει δημόσια θέση για την χωροθέτηση και για τον ΧΑΔΑ (σε φυλλάδιο που έβγαλε προ 20 ημερών). Αλλά κι αυτός δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε και πάλι προ καιρού δημόσια το Εν Άνδρω.

Οι εικόνες και το βίντεο στάλθηκαν στο site από αναγνώστη μας. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτά και καλημέρα σας...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»