ΓΑΥΡΙΟ: Αφιερωμένο σε όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...

Αναγνώστης έστειλε πριν λίγο τις παραπάνω φωτογραφίες με την διευκρίνιση: "σημερινή κατάσταση στο Γαύριο"!!! Όλοι αναγνωρίζουμε τον χώρο. Κι όλοι αναρωτιόμαστε: Ποιοι είναι αυτοί που πετάνε τόνους σκουπίδια στο παραπάνω οικόπεδο κοντά στα σχολεία (που είναι κλειστά), αλλά και κοντά σε πάρκινγκ (που είναι ανοικτό); Και γιατί οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτα να ελέγξουν αυτό το χάλι μιας και εργολαβία ανακύκλωσης "τρέχει" και εργολαβία για τα "ογκώδη αντικείμενα" είναι σε εξέλιξη; 

Είναι κρίμα να έχουν δοθεί τόσα χρήματα και να μην γίνεται η δουλειά. Τι λένε επί του θέματος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γαυρίου; Και οι επερχόμενοι, αλλά και οι επερχόμενοι; Το σιλό είναι πρόβλημα (σωστά). Τα σκουπίδια παντού δεν είναι πρόβλημα;  

Τι λένε αυτοί που ξέχασαν την ανακύκλωση; Τι λένε αυτοί που δεν θέλουν ΧΥΤΥ πουθενά; Τι λένε οι αντιδρώντες; Τι λένε όσοι φαντασιώνονται μια Άνδρο χωρίς εναπόθεση κάπου των απορριμμάτων ή των υπολειμμάτων τους; 

Όσοι νομίζουν πως το καλοκαίρι μπορεί να βγει με αυτή την κατάσταση κάνουν λάθος. Όσοι νομίζουν πως επειδή γράφουμε προσεκτικά και ελάχιστα για το θέμα πως μπορεί να το "κρύβουν" κάνουν λάθος. Από ποιους το κρύβουν; Από τους εαυτούς τους;

Εκτός του απερχομένου πλέον δημάρχου και της αποτυχημένης διοίκησης του που μοιάζουν να έχουν ακινητοποιηθεί εντελώς καλό θα ήταν να δουν το πρόβλημα και οι επερχόμενοι. Τουλάχιστον να έχουν έτοιμες κάποιες συγκεκριμένες νόμιμες προτάσεις τον Σεπτέμβριο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιοι είναι αυτοί που πετάνε τόνους σκουπίδια στο παραπάνω οικόπεδο κοντά στα σχολεία;
Μα φυσικά με εντολή της νυν αντιδημάρχου κ. ΜΑΜΑΗ ΝΙΚΗΣ και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γαυρίου κ. ΜΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑ.
Εκεί αδειάζουν τα ογκώδη αντικείμενα τα απορριμματοφόρα του δήμου.
Αυτή ήταν η απάντηση υπαλλήλου του δήμου σε ερώτηση μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

O Φ.Ο.Γ ενοχλείται μόνο από τα σιλό γιατί αφορά την προσωπική οπτική ''ρύπανση'' κάποιων. Αφου τα σκουπίδια του ταμπάκικου και του γυμνασίου είναι εκτός του οπτικού πεδίου της κυρίας και των λοιπων συμβούλων ας μένουν όπου νάναι. Δεν τους αγγίζει η ρύπανση.

This comment was minimized by the moderator on the site

ο νέος Πρόεδρος Γαυρίου κύριος Νίκος Χέλμης...ας κάνει μία παλληκαριά με την βοήθεια και του σημερινού ακόμη προέδρου κυρίου Κώστα Μούλα, με το να βάλει την νταλίκα του ο κύριος Χέλμης και να τα φορτώσει όλα τα σκουπίδια για την άμεση μεταφορά τους .
να βρεθούν εκεί στο γήπεδο, στη παραλία Γαυρίου, στο Ταμπάκικο κι όπου αλλού στο Γαύριο, όλοι μαζί, παλιοί κια νέοι σύμβουλοι και να αδειάσουν τις εστίες αυτές ! !
τι περιμένουν, απο τον Σουσούδη, μήπως να τα μαζέψει ? ?
τόλμη και όρεξη για πραγματική δουλειά χρειάζεται και απαιτούμε κύριοι ....
εμπρός λοιπόν...ανασκουμπωθείτε επιτέλους και πάρτε πρωτοβουλίες ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ !
ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/8/19 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΜΑΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/8/19, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΡΘΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΑΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ '' ΤΑΜΠΑΚΙΚΟ'' ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ! !
ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ..ΓΑΤΕΣ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ-ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ, ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ'' ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ'' ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ! !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ?
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ??
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ , ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Mια άλλη εκδήλωση πολιτισμού!!!!