Ανοιχτό θέατρο -Τετάρτη 28/8: Ορκωμοσία δημάρχου, δημοτικού συμβουλίου, τοπικών συμβουλίων. Ακολουθεί συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 7:15 μ.μ., στο Ανοιχτό θέατρο Άνδρου θα  γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Άνδρου Δημητρίου Λοτσάρη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου Δωρόθεος ΙΙ. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιώργος Λεονταρίτης, οι Βουλευτές Αικατερίνη Μονογιού και  Φίλιππος Φόρτωμας, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι επίσημοι.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και η εκδήλωση θα λήξει με την ομιλία του νέου Δημάρχου.

Θα ακολουθήσει η Συναυλία "ΕΡΩΤΑΣ…κάτω από το φεγγάρι" με την Φωτεινή Δάρρα και με ελεύθερη είσοδο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως μας πληροφόρησαν ο μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου Δωρόθεος ΙΙ με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Άνδρο την Τετάρτη 28 Αυγούστου για την ορκωμοσία την επομένη μέρα, Πέμπτη 29 Αυγούστου ώρα 9:00 π.μ., που η εκκλησία τιμά την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, θα χοροστατήσει σε λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο κτήμα Γ.Λ.Καμπάνη.