Κόντρα στην Άνδρο και στις αποφάσεις ο Β. Αδάμης!!!

 

Β. Αδάμης: δύο φωτογραφίες από το βίντεο του χτεσινού δημοτικού συμβούλιου όπου στο τέλος ο Β. Αδάμης έλεγε στον πρόεδρο "γιατί δεν του εξήγησε τι ψήφιζε..."! Ελπίζουμε και στη σημερινή ψηφοφορία του Λιμενικού Ταμείου που συμμετείχε κόντρα στις αποφάσεις να μην ρώταγε "γιατί μπήκε και ψήφισε τα θέματα της Τήνου".... 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά παράβαση της χθεσινής απόφασης (9/7) του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας στις Συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου, ο Β Αδάμης, λίγες μόνο ώρες μετά, συμμετείχε στην προκαθορισμένη συνεδρίαση. Σε μια συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν και πάλι μόνο θέματα της Τήνου.

Παραβιάζει έτσι την απόφαση του ΔΣ. Κυρίως όμως παραβιάζει το κοινό μέτωπο υπέρ των συμφερόντων του νησιού, που απαιτεί η τοπική κοινωνία. Κάτι το οποίο αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση ενός δημοτικού συμβούλου, που εκπροσωπεί την Άνδρο. Ή, μήπως δεν την εκπροσωπεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τον Β. Αδάμη, που εκλέχτηκε στη Χώρα, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος μόνο με το Γαύριο! Που εκλέχτηκε στην Άνδρο, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος πλέον μόνο με τους επαγγελματίες της Τήνου! Ίσως και να βρίσκεται σε σύγχυση τίνος Δήμου είναι δημοτικός σύμβουλος, όπως χτες ήταν σε πλήρη σύγχυση όταν ψήφιζε λευκό στο ΔΣ της Άνδρου νομίζοντας πως ψήφιζε κατά!

Μέσα στην τόση αβεβαιότητα και στην πλήρη σύγχυση του Β. Αδάμη ένα είναι βέβαιο κάνει κακό στην Άνδρο και στις προσπάθειες να προστατευθούν τα συμφέροντα της στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, που χτες επανεπιβεβαιώσαμε ομόφωνα την πρόταση για διαχωρισμό.

Ο μοναδικός αξιοπρεπής δρόμος, που απομένει στον Β. Αδάμη, είναι ο δρόμος της παραίτησης, αφού επιλέγει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα ενός άλλου νησιού. στο οποίο ποτέ δεν εκλέχτηκε. Με τη στάση του δεν εκπροσωπεί τους Ανδριώτες και την Άνδρο.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ