ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Ποιος δρομολόγησε τι, πότε και πως...

 

Από το Φθινόπωρο πλέον μόνο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου...

(Μετά την ανακοίνωση του Εν Άνδρω για την υπογραφή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση Λιμενικού Ταμείου Άνδρου ο πρώην δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση από το μέρος που κάνει διακοπές χαιρετίζοντας το "νέο έργο" του! Έχει καταφέρει ως αντιπολίτευση να κάνει τόσα "έργα", που δεν σκέφτηκε καν όταν ήταν δήμαρχος!!! Φυσικά όπως πάντα δεν σκέφτηκε να στείλει στον ιστότοπο μας την ανακοίνωση του.

Τιμώντας το "δημοκρατικό" εμπάργκο που έχει επιβάλει στον εαυτό του εδώ και χρόνια (μη στέλνοντας ανακοινώσεις στο Εν Άνδρω) δεν την αναρτούμε! Αποδεχόμαστε λοιπόν την θέληση του... για περιορισμό της διάδοσης των απόψεων του μέσα από το μεγαλύτερο σάιτ της Άνδρου!!! Είναι ένας "πανέξυπνος" τρόπος να απευθύνεται σε όσο το δυνατόν λιγότερους. Σεβόμαστε την "δημοκρατική" τακτική του αποκλεισμού που εφάρμοσε επί 5ετία και συνεχίζει και μετά την ήττα του (που δεν τον δίδαξε τίποτα) και δημοσιεύουμε μόνο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου στο οποίο του απαντά η διοίκηση, μιας και αυτό μόνο εστάλη προ ολίγου - Εν Άνδρω)

Δελτίο Τύπου

Μετά από  ασφαλτοστρώσεις, γήπεδα, λιμάνια και δρόμους που "ολοκληρώνει"  κατά καιρούς ο Θ. Σουσούδης εδώ και τρία χρόνια όντας στην αντιπολίτευση (!!!) – τα οποία ούτε καν σκέφτηκε ως δήμαρχος - ανακοίνωσε σήμερα και την δημιουργία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

Ένα έργο που όπως λέει, ξεκίνησε ο ίδιος  το 2014, παρ’ ότι πήρε τις αποφάσεις το 2018!!! Και οι βουλευτικές εκλογές του 2019 τον "εμπόδισαν" να το ολοκληρώσει. Σήμερα μετά από τις οριστικές υπογραφές των δύο υπουργών το 2022 και της Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχεται να πει πως είναι "δικό του έργο". Αν και έχει φύγει από την διοίκηση εδώ και 3 χρόνια και όλες οι συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, πολιτικές παρεμβάσεις για να προχωρήσει αυτό έλαβαν χώρα το 2021, όταν οι δικοί του σαμπόταραν όλες τις ενέργειες της Άνδρου στηρίζοντας τον έκπτωτο πλέον πρόεδρο Γ. Σανταμούρη. 

Μετά από αυτούς τους "αγώνες" - αν και ευρισκόμενος σε διακοπές - μας υποδεικνύει, πως πρέπει να διαχειριστούμε τα χρήματα του ταμείου, τα οποία χωρίς ορκωτούς και ισολογισμούς (όπως διοίκησε τον Δήμο επί 5ετία) τα έχει ήδη υπολογίσει σε 3 εκατ. ευρώ!!! Ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω.

Ως δήμαρχος των 10 εκατ. € απευθείας αναθέσεων και κατατμήσεων, μας υποδεικνύει να μην κάνουμε απευθείας αναθέσεις με τα χρήματα του Ταμείου, που δεν ξέρουμε πόσα είναι και πότε θα τα πάρουμε.

Σ’  ευχαριστούμε Θεοδόση.

Θεοδόση, όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές σου στην γειτονική Τήνο και τα λοιπά Νησιά μας, έλα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν έχεις διάθεση και έχεις ξεκουραστεί αρκετά, να συζητήσουμε σοβαρά τα προβλήματα του νησιού. Μέχρι τότε μην ασχολείσαι. Άσε εμάς να δουλέψουμε και συνέχισε εσύ τα μπάνια του λαού όπως λέει και ο συνοδοιπόρος σου Ι. Καπάκης. Αυτό που τώρα προέχει είναι οι διακοπές σου. Καλές διακοπές! 

Σημ.: Επίσημη ανακοίνωση γύρω από την σύσταση του Λιμενικού Ταμείου θα εκδοθεί από τον Δήμο μας μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλη η αλήθεια καί όσο δίκιο υπάρχει από την μεριά του Δημάρχου ως προς την ορθότητα γεγονότων χάνεται στην τελευταία γραμμή. Η υπεροψία καλό είναι να περισσεύει από όλους μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά μας λένε ζαβαντριωτες αφού είχαμε τέτοιο δήμαρχο 5 χρόνια και μας τάιζε σανό ενώ συνεχίζει τα μοιράζει σανό και κάποιοι το τρώνε ακόμη. Έλεος πχια!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κακομοίρης ζει με τα όνειρά του. Αφήστε τον στο συννεφάκι του!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειλικρινά ο πρώην δήμαρχος έχει ξεφύγει τόσο πολύ που κάτω από την ανάρτηση για το λιμενικό ταμείο Ανδρου περιμένω να δω like από Σανταμούρης! Βγήκε για 5 χρόνια δήμαρχος και τον κατηγορήσατε τον άνθρωπο ότι δεν έκανε τίποτα. Ορίστε κακοπροαίρετοι, κάλιο αργά παρά ποτε ή μάλλον έργα με δόσεις θα ελεγα!