ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές...

 
Αγαπητό Εν Άνδρω,
Μετά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία στέλνω ένα βιογραφικό για να εξηγήσω στους συμπολίτες μας γιατί κατεβαίνω στις εκλογές..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση.
Μ. Γρηγορίου

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικού Γαυρίου με την παράταξη "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ"

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Γαύριο της Άνδρου κόρη της Ελένης και του Επαμεινώνδα Γρηγορίου πλοιάρχου Ε.Ν. και εγγονή του παπα-Γιώργη Γρηγορίου και του Ιωάννη Ρέρρα μελισσοκόμου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιώς του τμήματος Πληροφορικής και μεταπτυχιακού στα Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής. Κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και γνώση Ισπανικών και Γαλλικών. Η παρακολούθηση σεμιναρίων σε τομείς όπως πράσινη ανάπτυξη και βιωσιμότητα, τεχνολογία, πρώτες βοήθειες και εκπαίδευση ενηλίκων προωθούν την προσωπική μου ενημέρωση και εξέλιξη. Αγαπώ τα ταξίδια, το περπάτημα και την κολύμβηση.

Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας, συμμετείχα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE TERRACESCAPE, στηρίζοντας παράλληλα το έργο της τοπικής ομάδας του LIFE Andros Park στο κομμάτι ανάπτυξης του Οικοτουρισμού και της Ενημέρωσης. Εργάστηκα επί σειρά ετών στην κεντρική Οικονομική Διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και σε επιχειρήσεις στην Άνδρο. Βοήθησα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Γαυρίου ως Ταμίας.

Παντρεμένη με τον Μιχάλη Ίσαρη που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και μητέρα δύο κοριτσιών που έχουμε την ευτυχία να τα μεγαλώνουμε στο όμορφο νησί μας. Τα θέματα της καθημερινότητας είναι που με παρακινούν να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα κοινά με όρεξη και πείσμα.

Επιλέγω να συμμετέχω με μια ομάδα που απέδειξε με έργα και σκληρή δουλειά ότι τιμά την εμπιστοσύνη μας. Με έμπρακτο έργο, σε μια δύσκολη τετραετία όπου δοκιμαστήκαμε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες του κορονοϊού, την οικονομική κρίση ενός πολέμου και όλα αυτά δρώντας σε ένα μειοψηφικό συμβούλιο. 

Είδαμε έργα στο οδικό δίκτυο, στο δίκτυο ύδρευσης, στον φωτισμό, στις σχολικές μας μονάδες, στο λιμάνι. Είδαμε μια πρότυπη καθαριότητα να λειτουργεί όλο τον χρόνο. Είδαμε να προχωρούν και να ξεκινούν έργα συντήρησης και αναπαλαίωσης σε εμβληματικά μας κτίρια όπως ο Φάρος του Γαυρίου, το παλαιό Δημ. Σχολείο και ο πύργος του Αγίου Πέτρου.

Θέλουμε να δούμε την ολοκλήρωση αυτών των έργων και την προσθήκη όλων των μελετών που έχουν προχωρήσει αυτά τα χρόνια όπως το κλειστό γυμναστήριο, η μονάδα βιολογικού, οι δεξαμενές νερού. Θέλουμε την επόμενη μέρα με ενότητα και συνεργασία να συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε την βελτίωση της καθημερινότητας μας και του τόπου που αγαπάμε και ζούμε.

Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να στηρίξω την επιτυχημένη διοίκηση Λοτσάρη και της ομάδας του και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην συνέχιση του έργου αυτού. Ανήκοντας στην νέα γενιά, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, για να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.