Συγκροτήθηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου. Πρόεδρος η Αθ. Τσατσομοίρου.

 
 
Συγκροτήθηκε χτες Κυριακή σε σώμα το νέο δημοτικό συμβούλιο το Δήμου Άνδρου. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν 18 από τους 19 συμβούλους. Απούσα η Ιωάννα Σαραβάνου που όπως ενημέρωσε εγγράφως απουσίαζε για λόγους υγείας. Πρόεδρος εκλέχθηκε η Αθηνά Τσατσομοίρου, αντιπρόεδρος Νίκος Στεφάνου, γραμματέας ο Αλέξανδρος Αυγουστίνος.
Στη Δημοτική Επιτροπή πρόεδρος ανέλαβε ο Θ Σουσούδης. Τακτικά μέλη από την πλευρά της πλειοψηφίας η Άννα Βολίκα και ο Διαμ. Θεοδωράκης, αναπληρωματικοί ο Σπ. Τσαούσης και ο Α. Βόσσος. Από την πλευρά της μειοψηφίας τακτικά μέλη ο Δημ. Λοτσάρης και ο Κυριάκος Θωμάς και αναπληρωματικοί Νικ. Στεφανου και ο Δημ. Τηνιακός.
Αρχικά, και μέχρι την εκλογή του νέου προεδρείου την συζήτηση διεύθυνε ο πρώτος σε ψήφους από την μεριά της πλειοψηφίας Σπ. Τσαούσης. Μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου την συζήτηση για την εκλογή της Δημοτικής Επιτροπής διεύθυνε η νέα πρόεδρος Αθ. Τσατσομοίρου.
Η μειοψηφία προ της ανακοίνωσης του ονόματος της προτεινομένης Προέδρου δια του Δημ. Λοτσάρη δήλωσε ότι η ομάδα του θα ψηφιζε όποιο πρόσωπο προτείνει ο Θ. Σουσούδης σε ένδειξη συναίνεσης. Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι θέσεις Αντιδημάρχων, ειδικών συνεργατών εμμίσθων ή αμίσθων από την πλευρά του δημάρχου.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Λόγω πολύωρου αεροπορικού ταξιδιού από το εξωτερικό και καθυστερήσεων στα αεροδρόμια αργήσαμε λίγο την δημοσίευση της παραπάνω είδησης, όπως και σχόλια αναγνωστών. Μάς εκπλήττουν θετικά ακόμα φορά οι αναγνώστες μας, που από το πρωί ενδιαφέρθηκαν και τηλεφώνησαν και κάποιοι άλλοι έγραψαν σχετικά για την αργοπορία μας στα σχόλια. Συμβαίνουν αυτά. Και προς αποζημίωση σας από αύριο θα σάς ταξιδέψουμε σε ενδιαφέροντα και ιστορικά μέρη, που φθάσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.