ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ: Άμισθοι σύμβουλοι χωρίς γνώσεις. Εξαργυρώσεις "πολιτικών γραμματίων"...

 

 

Αγαπητό Εν Άνδρω, 

Επανέρχομαι με νέο σημείωμα μου για να σάς πληροφορήσω πως ο κ. Σουσουδής διόρισε δύο άμισθους σύμβουλους Δημάρχου τον Φρατζέσκο.Αθανασίου και τον Ιωάννη Μπακέλα. Και οι δύο αποτυχόντες πολιτευτές του. Γυρίσαμε πίσω στις διεκπεραιώσεις πολιτικών υποχρεώσεων. Κι αυτό το γράφω γιατί γνωρίζω το ιστορικό και των δύο.

Ο κ. Φρατζέσκος έχει ιστορικό παρουσίας σε πολλές παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένων των Γλυνού, Μαλταμπέ και Καπακή. Η περιπλάνηση του από παράταξη σε παράταξη οδήγησε στο να μην βρει ούτε την ψήφο του στο ίδιο το χωριό του. Σημειώνω επίσης πως όλοι ξέρουν πως ασκούσε επί χρόνια κριτική προς τον Σουσουδή και ακόμα να θυμίσω πως ήταν αυτός που με καταγγελία του το 2019 που σταμάτησε τον δρόμο στην Πισωλιμνιώνα που ήθελε να φτιάξει η Γαλλίδα. Αλλά αυτός τότε πολεμούσε τον Σουσούδη. Και τελικά ο δρόμος δεν έγινε εξαιτίας του.

Όσον αφορά τον δεύτερο άμισθο σύμβουλο, τον κ. Μπακέλα, δεν έγινε αντιδήμαρχος με τον Λοτσάρη που τόσο ήθελε. Πήγε στον Σουσούδη. Και παρά την αποτυχία του να εκλεγεί του ανατέθηκε άμισθα η πολιτική προστασία από τον Σουσούδη. Τονίζεται η έλλειψη κάθε προηγούμενης εμπειρίας στον τομέα αυτόν και η έλλειψη γνώσεων..

Συμπεραίνεται ότι με τους διορισμούς αυτούς πιθανότατα, εξαργυρώνονται μετά τις εκλογές υποχρεώσεις επειδή τον στήριξαν.

Οι αναθέσεις άμισθων συμβούλων, με περιορισμένη εμπειρία και αμφιλεγόμενο ιστορικό μεταπηδήσεων από παράταξη σε παράταξη, προκαλούν ανησυχία στην τοπική κοινωνία του νησιού. Ο πολιτικάντικος τρόπος επιλογής τους φανερώνει περισσότερο από κάθε άλλο την ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στη διοίκηση του νησιού και την υπέρβαση της εξαργύρωσης πολιτικών γραμματίων προς αποτυχόντες πολιτευτές...

Μ.Κ. κάτοικος Γαυρίου