ΑΪΠΑΤΙΑ: Η επιπολαιότητα και η άγνοια δημιουργούν προβλήματα

(Απίστευτο. Ο κ. Μπακέλας μπορεί να μην εκλέχτηκε, όμως ως ειδικός συνεργάτης ξεκίνησε μόνος του... "έργα"!!!  Το αποτέλεσμα: μια τρύπα στο πουθενά! Χωρίς άδεια, χωρίς επίβλεψη, χωρίς μελέτη. Πήρε μηχάνημα του Δήμου κι άρχισε να κάνει μια τρύπα δίπλα στον δρόμο!!! Μέχρι που εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του χωραφιού!!! Μετά ο "εργολήπτης" πήγε το μηχάνημα και τα μπάζα και τα πήγε σε δικό του χωράφι!!! Την ίδια στιγμή ο κ. Σουσούδης ταξίδευε για τριήμερο στην Αθήνα έχοντας το κεφάλι του ήσυχο!!! - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικίνδυνος και επιπόλαιος αποδεικνύεται ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γ Μπακέλας.

Συγκεκριμένα σήμερα 8/2/2024 με την χρήση χωματουργικού μηχανήματος του δήμου προχώρησε σε εκσκαφές σε ιδιωτικό οικόπεδο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτήτριας, στο χωριό Αϊπάτια. Στόχος του να μεταφέρει σ αυτό το σημείο το μηχάνημα νερού του Δήμου. Εν συνεχεία και μετά τις αντιδράσεις της ιδιοκτήτριας μετέφερε τα μπάζα των εκσκαφών σε προσωπική του οικοδομή χρησιμοποιώντας επίσης τα μηχανήματα του Δήμου.

Απ τα παραπάνω είναι σαφές ότι ο Γ Μπακέλας προχώρησε σε εργασίες καταπατώντας ιδιωτική περιουσία και θέτοντας τον Δήμο σε κίνδυνο αποζημιώσεων κτλ.

Έβαλε σε κίνδυνο τους χειριστές των δημοτικών μηχανημάτων αφού θα μπορούσε η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου να στραφεί και εναντίον τους.

Μετέφερε υλικά και μπάζα σε προσωπική του ιδιοκτησία επίσης με τα μηχανήματα του Δήμου

Και όλα αυτά εντελώς αναρμόδια αφού ούτε έργα μπορεί να εκτελεί, ούτε να αποφασίζει για την τοποθέτηση του μηχανήματος νερού.

Όλα αυτά δε τελούσαν υπό την πλήρη άγνοια του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής το οποίο όχι μόνο δεν είχε αποφασίσει σχετικά, αλλά δεν είχε καν ενημερωθεί.

Μετά τα παραπάνω είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος οφείλει -αν δεν τα ήξερε ο ίδιος οπότε και είναι συνυπεύθυνος, να επαναφέρει στην τάξη τον Γ Μπακέλα. Να του υπενθυμίσει τον ρόλο του, καθώς και τον ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων στην καθημερινότητα του νησιού μας.

Η διοίκηση του δήμου οφείλει σεβασμό στις ιδιωτικές περιουσίες, στους εργαζόμενους και τα τοπικά συμβούλια.

Η Δημοτική Παράταξη

Μαζί για την Άνδρο